Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Vukovar in Dodik

Vukovar in Dodik

http://rtvslo.si/svet/evropa/dodik-znova-razburja-za-skupno-drzavo-bih-ni-resitve/601396

Poslovenjeno govedo @osebnitrener, srbski narod v BiH je najbolj slovanski narod od vseh. Mogoče ima tvoj očka 20% turške genetike. Ali pa Hrvati in Bošnjaki.

Danes imajo Hrvati v srbskem Vukovarju prav poseben dan

http://rtvslo.si/svet/evropa/vec-tisoc-ljudi-na-slovesnosti-ob-30-obletnici-padca-vukovarja/601625

nova
Uredništvo priporoča

Slovenska mitomanija v svojem polnem sijaju:

“Srbski voditelj Slobodan Milošević je s to pirovo zmago dokončno onesposobil tudi JLA, ki se je –  vojaško  in moralno zlomljena – tam ustavila. Potem ni zavzela niti enega mesta več.”

Tipična slovenska propaganda, manipulacija, laži in obračanje zadev. Pri koncu leta 1991. so se boji med JLA in ustaši nehali, naslednje leto pa se je JLA umaknila iz Hrvaške. V Vukovarju je JLA izgubila 600 vojakov, 32 tankov in oklepnikov ter 2 do 3 letala. Imela je zelo majhne izgube. Hrvati so na drugi strani imeli preko 6 tisoč mrtvih, ranjenih, zajetih in pogrešanih borcev. Tako da je njihova 204. brigada kmalu po osvoboditvi Vukovarja prenahala obstajati.

http://24ur.com/novice/tujina/30-let-po-vojni-rusevin-v-vukovarju-ni-vec-a-nekdanjega-blisca-mesta-tudi-ne.html

Iskrene čestitke pohrvačenim Vlahom, Romom, Turkom ki danes slavijo poraz ustašev v srbskem Vukovarju.

 

 

Hrvaški ustaški teroristi:

 

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Ubistva_Srba_u_Vukovaru_(1991)

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Miniranje_srpskih_lokala_u_Vukovaru

 

Opet jedeš govna? Pripremi traktor, uskoro počinje traktorijada!

Kosovo rjepubljik!

JLA in TO sta z lahkoto osvobodili srbski Vukovar. V začetku oktobra sta na vukovarskem bojišču  sta jugo vojska in teritorialna obramba imeli od 4 do 6 tisoč borcev, v zadnji fazi bitke pa nekaj več kot  sedem tisoč. Izgubili sta 600 pripadnikov, 32 tankov in ostalih oklepnih vozil ter 2-3 letala. Ustaši so imeli 6 tisoč mrtvih, ranjenih, zajetih in pogrešanih. Vukovarska bitka je poleg prve  mitrovdanske ofenzive, operacije Une in operacije Koridor zagotovo največji in najbolj boleč poraz Hrvatov od konca Druge svetovne vojne.

Odgovor na objavo uporabnika
Plavi, 18.11.2021 ob 14:40

Opet jedeš govna? Pripremi traktor, uskoro počinje traktorijada!

Hrvatska traktorijada iz Vukovara

Bitka za Vukovar je bila izjemna zmaga JLA in  srbske teritorialne obrambe. Cel svet preučuje zmago Srbov v tem srbskem mestu. Na kako fantastičen način je izparelo preko 6 tisoč ustaških teroristov. Po koncu bitke za Vukovar je bilo podpisano premirje med obema stranema, ki je veljalo za vsa bojišča,  JLA pa se je do konca prve polovice naslednjega leta dokončno umaknila iz Hrvaške. In to je edini razlog zakaj ni “osvojila” – osvobodila nobenega mesta več.  RTV SLO se pač poslužuje manipulacij.

Kako ide ona poznata izreka srbadije? Samo srbin sere stalno!

Ogromna večina orožja ki so ga hrvaški teroristi zajeli od JLA po Varaždinu, Bjelovaru in drugih mestih je bila poslana “branilcem” v Vukovar.  Obroč  okoli Vukovarja pa je razlog zakaj ga tamkajšnji Hrčki niso dobili. Več deset tisoč pohrvačenih Vlahov, Romov in Turkov je poskušalo priskočiti na pomoč pohrvaticam v Vukovarju a niso zmogli prebiti mogočnega obroča okoli mesta. Sicer pa je bila “obramba” Vukovarja boljša, bolje opremljena in številčnejša od srbske obrambe v zahodni Slavoniji med genocidno operacijo Bljesak.

Poslovenjeno govedo @ti-ne, Nemci so med Drugo svetovno vojno bili zavezniki Slovencev, Hrvatov in Bošnjakov. Tako da veš  retardirano poslovenjeno govedo da so tvoje primerjave  Srbov v devetdesetih letih z Nemci v Drugi svetovni vojni zelo neprimerne. Nacisti so navsezadnje bili gospodarji slovenskih domobrancev, hrvaških ustašev in bošnjaških balij. Če nič drugega je lepo da priznaš etnično čiščenje Sarajeva od Srbov s strani balijskih islamofašistov.

Poslovenjeno govedo @Kleever, Srem vključno z Zemunom nikoli ni bil hrvaški, sploh pa ne pred letom 1918.

Operacija Baranja je še en hrvaški poraz. Ko so pohrvatice videle da iz te operacije ne bo nič so jo “zaustavile” danes pa vse skupaj velikohrvati prikazujejo čisto drugače.

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo 💩💩💩

Izredna novica: AKCIJSKE CENE ČRNEGA PETKA – kg svežega antibiotičnega 💩💩💩 samo 20 eur. 

Vukovar je srpsko mesto. Zato je treba popraviti mejo  – da bo u Srbiji.

Sploh pa bi morala zapadna meja Srbije biti linija Karlobag-Karlovac-Virovitica. Bosanske muslimane pa pognati u Tursku. Razen če se vrneju u veru pradedov.

Prirodna granica Hrvatske je na Drini, Od Sutle do Drine, je granica moje domovine! Bog i Hrvati!

Plavi, ne seri in se zbudi. Na Drini ni nobenega Hrvata. Na eni strani Srbija a na drugi – Republika Srpska. In prišel bo dan združitve!

Bosna nikad srpska nije bila, krv hrvatska nju je naselila!

Hrvati se izseljujete in boste čisto izginuli. Mladi iz zemlje – a stari u zemlju!

HDZ = Hrvatska Do Zagreba

New Report

Close