Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem VW Golf 7 – LED zadnje luči

VW Golf 7 – LED zadnje luči

Pozdravljeni!

Potreboval bi nekaj informacij glede LED zadnjih luči pri vozilu VW Golf 7 (2015). Trenutno imam serijske zadnje luči, zelo rad pa bi zamenjal te luči z LED lučmi (zatemnjene) – sicer je možno avto naročiti tudi s to opcijo, vendar bi na avto moral čakati 3-4 mesece. Potem je to nekako odpadlo. Sicer je to najmanjši problem, saj se lahko omenjene luči dokupijo (naročijo) samo kot rezervni del. Zanima pa me, ali je zamenjava tako preprosta (odklop starih – priklop novih), ali je postopek bolj zakompliciran? Je potrebno kakšno dodatno programiranje, ipd.? V avtomobilu prevladuje elektronika, zato se bojim, da bi morda programiran računalnik te nove luči “zmotile”.

Na spletu sem našel eno opcijo -> http://www.cars-equipment.com/www/en/sh … olf-7-gti/. Sicer ni najugodnejša, a ta link sem prilepil z določenim razlogom. V opisu je napisano: Plug & Play, kar po neki logiki pomeni, kot sem napisal zgoraj. Torej odklop starih, priklop novih, nič kompliciranega.

Ne bi pa rad kaj naročeval, saj nisem prepričan ali je res tako kot piše. Ima kdo od vas morda že kakšne izkušnje s tako zadevo?

Lep pozdrav

to je enostavno za zamenjat..in, če piše plug and play bi moralo delat…brez skrbi…pa veliko srečnih kilometrov…lp

mislim,da led luči rabijo še neki usmernik.vsaj na bmw vem,da je tako potem tid golf ni daleč.bolj da se prej pozanimaš pri poznavalcih.imaš favdl net forum kjer vse vedo

Delalo bo, potrebno je še preko VCDS-a nastaviti parametre, da računalnik ne javlja napake.

New Report

Close