VW Passat
takole bom rekel. Načeloma je passat dober avto. Kljub tisti diesel aferi izpred par let ga ljudje še vedno kupujejo. Vse je odvisno na kakšnega naletiš. Kot bombonjera. Lahko te bo že novi zajebaval. Sem že videl novega z zarjavelimi vrati. To tako je. Rabljenega je najboljše kupit v Nemčiji. Zagotovo nebi bil tako priljubljen avto na Balkanu, če nebi bil dober.
V…, 03.11.2023 ob 17:20
Hvala za odgovore.
Se vseeno nwm Kaj bi..
Z Mazdo imava vsak mesec strosek. Ravnokar spet iz servisa, 630€. Nimava vec potrplenja. Mehanik pravi, dizli so v k…, bencinarji so pa top.
Lp
Vaški mehanik je pa res kredibilen, dizli so super je pa treba redno vzdrževanje na pooblaščenih servisih delat pa ne bo problemov pa še kulanco ti priznajo po izteku garancije VW ti krije do 90% škode. Če pa pod kozolci servisirate potem pa so dizli res krš.
kozolec, 04.11.2023 ob 15:51
Kje pa so ti kozolci z mehaniki? Nobenega ne najdem. Uradnih servisov pa se izogibam, ker so oderuhi. Uveljaviti garancijo v slovenskih uradnih servisih je misija nemogoče. In vsi avti redno servisirani pri njih. Forumi so polni horor zgodb o zavračanju garancije: VW, Kia, Renault, Pežo, Citroen.
kavč blebetač.
Poglej se v ogledalo in si iskreno odgovori kdaj si ti kupil nov avto in ga resnično servisiral pri pooblaščenem prodajalcu/serviserju.
Nikoli. S takim delovanjem pa tudi nikoli ne boš.
Si pa res en, 04.11.2023 ob 15:54
kavč blebetač.
Poglej se v ogledalo in si iskreno odgovori kdaj si ti kupil nov avto in ga resnično servisiral pri pooblaščenem prodajalcu/serviserju.
Nikoli. S takim delovanjem pa tudi nikoli ne boš.
Svoj prvi nov avto…pri svojih 24. Nova služba in kredit. Prvi dve leti sem ga servisiral na uradnem servisu. Barabe mi niso hoteli priznati garancije, ker je bilo v luči po vsakem deževju polna vode. Šele po petem poskusu in na drugi lokaciji in celo preko zvez in poznanstev mi je uspelo dobiti novo luč.
Od takrat se ognem uradnih servisov v širokem loku. V tem času sem preko priporočil spoznal nekaj možakarjev, ki so zaposleni na uradnih servisih, doma pa šraufajo na črno in brez računa.
Vmes sem zamenjal 8 avtov različnih znamk. Z nobenim nisem imel okvare in vse vzdržujem pri neuradnih serviserjih. Olje in filtre pa itak menjam sam.
Ergo, vsem svetujem, da se ognete uradnih servisov, razen če niste mazohisti in imate preveč denarja.