Vzajemna
Ti se ne?
Aja, ti si želela nategniti Vzajemno, da ne bi plačala enega obroka, zdaj pa te jezi, da ti niso privoščili tega veselja. Ampak oni so nateguni, ker pač tako kot vsak mesec pošiljajo položnice.
[/quote]
Nateguni, seveda.
Nic nisem placevala, kar na lepem je prisla prvic poloznica za placat.
Zato sem besna.
Zdaj pa pejt mal na sprehod, ne se kregat z mano ok
Jaz sem tudi prvo pomislila, da je kaksna poloznica, da ni bila poravnana pravocasno. ne, prav pise Varuh zdravja in poloznica.
Prosim za pomoc, ce se kdo razume na te stvari za razlago.
Zre me.
Enkrat so mi prevec racunali in sem komaj dobila svoj denar nazaj.
[/quote]
https://www.vzajemna.si/varuh-zdravja/program-varuh-zdravja/splosni-pogoji-programa-aktivnega-varovanja-zdravja-varuh-zdravja
Imate vprašanja?
Naši svetovalci imajo odgovore.
080 20 60
info@vzajemna.si
Meni so nekatere poloznice pozabili poslati in pol sem se vmes selila ampak na gmail mi niso nic poslal da je kej narobe in dobim po pošti od sodišča da imam neko vsoto za placat in sem nakazala sodišču kakor piše notri ampak bi mogla ubistvu vzajemni ampak oni tega ne povejo danes sem pa še dobila izvršbo na račun nek znesek ki sploh pri njih ne obstaja in spet nic obvestila ne nic tako da vzajemna samo je lepo tiho ne komunicira s strankami in če imate paket operacije vseeno traja da sploh datum dobis pol pa še na teh zasebnih klinikah ki imajo zmenjeno z vzajemno delajo grdo s tabo ker si pac pod vzajmeno