Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute VZELA BI KREDIT

VZELA BI KREDIT

VZELA BI KREDIT V VIŠINI 14.000 EUR
ZANIMA ME KJE BI DOBILA RES NAJBOLJ UGODEN KREDIT, RABILA BI GA PA ZATO KER NAMERAVAM NEKAJ ODPRETI.(S.P.)

Poskusi v banki.

HAHAHAHAA… A BEJŽ SEM PA MISLILA DA MI GA BODO DAL AN KAKI FARMI

ITAK DA NA BANKI, SAM KATERI

lol
ti bi se šla biznis, pa se ti niti za kredite ne da sami pozanimat… pri takem navdušenju za delo ti bo espe garantirano cvetel….

lol
ti bi se šla biznis, pa se ti niti za kredite ne da sami pozanimat… pri takem navdušenju za delo ti bo espe garantirano cvetel….[/quote]

LOL

ENI BI RADI DELALI OD NEKATERIH… pa sam vprašala sem kje se splača vzet , vem da je ljubljanska banka en drek vredna, nimam pa izkušenj z drugimi bankami. A BO ZDEJ V REDU AL BOŠ MEL/A ŠE KAJ ZA PRIPOMNIT

sam res…ta čas, ko ga zapravljaš tle, bi ga lahko porabila za “obisk” po bankah…pa še informacije bi dobila iz prve roke
je res tok težko?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

sploh ne, ni težko

isusa ste pa tud no, človek še vpraša ne

hvala in smo zaključili to temo

lep dan še naprej 🙂 pa živčke dajte mal na pašo pa bo

papa

z mojimi živčki je vse v najlepšem redu :))
moj post je bil čist dobronameren…to je bil samo nasvet, kako boš prišla do pravih informacij

lep dan tudi tebi 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

za tvoj denar gre.
ga boš res vrgla nekam, ker so ti eni na forumu napisali, da ga moraš vreči tja?

tale espe bo pa cvetel :)))))))

Moj nasvet
Ne odpiraj dejavnosti, če nimaš kapitala. Ne odpiraj dejavnosti s kreditom, ker še tako si jih boš nakopala ko boš poslovala
Sicer pa Banke so vse približno enake, najbolje je da se enostavno osebno greš pogovorit na vsako banko pa boš videla kje nudijo najugodnejša posojila

Nihče ni naredil analize pogojev vseh bank. Tudi če bi, bi to veljalo samo za tisti trenutek, ker se pogoji in politike bank spreminjajo praktično dnevno. Ni druge, kot pot pod noge in obiskat nekaj bank, nikoli se ne ustavite samo pri eni.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Pozdravljeni,

glede na znesek in odplačilno dobo kredita je praktično vseeno, kje najamete kredit. Pri takih zneskih in odplačilni dobi kakšnih 5 let ne morete odkriti ničesar novega – škoda časa za obiskovanje bank. Malo si poglejte po spletnih izračunih in to je to.

Priporočam vam le, da ste pozorni bolj na stroške (odobritev, zavarovalna premija), kot pa na obrestno mero, saj imajo pri potrošniških kreditih stroški velik učinek na efektivno obrestno mero. Obrestna mera je praktično nepomembna, saj gre za razliko nekaj EUR. Pa ne nasedat bankam in kupovat kakšne nepotrebne produkte v smislu zavarovanj, varčevanj in podobnega – bolje, da pristanete na nekoliko višjo obrestno mero.

Pri potrošniških kreditih NLB niti ni tako slaba.

Vso srečo pri poslu.

New Report

Close