VZELA BI KREDIT
lol
ti bi se šla biznis, pa se ti niti za kredite ne da sami pozanimat… pri takem navdušenju za delo ti bo espe garantirano cvetel….[/quote]
LOL
ENI BI RADI DELALI OD NEKATERIH… pa sam vprašala sem kje se splača vzet , vem da je ljubljanska banka en drek vredna, nimam pa izkušenj z drugimi bankami. A BO ZDEJ V REDU AL BOŠ MEL/A ŠE KAJ ZA PRIPOMNIT
z mojimi živčki je vse v najlepšem redu :))
moj post je bil čist dobronameren…to je bil samo nasvet, kako boš prišla do pravih informacij
lep dan tudi tebi 😉
Nihče ni naredil analize pogojev vseh bank. Tudi če bi, bi to veljalo samo za tisti trenutek, ker se pogoji in politike bank spreminjajo praktično dnevno. Ni druge, kot pot pod noge in obiskat nekaj bank, nikoli se ne ustavite samo pri eni.
Lp,
Pozdravljeni,
glede na znesek in odplačilno dobo kredita je praktično vseeno, kje najamete kredit. Pri takih zneskih in odplačilni dobi kakšnih 5 let ne morete odkriti ničesar novega – škoda časa za obiskovanje bank. Malo si poglejte po spletnih izračunih in to je to.
Priporočam vam le, da ste pozorni bolj na stroške (odobritev, zavarovalna premija), kot pa na obrestno mero, saj imajo pri potrošniških kreditih stroški velik učinek na efektivno obrestno mero. Obrestna mera je praktično nepomembna, saj gre za razliko nekaj EUR. Pa ne nasedat bankam in kupovat kakšne nepotrebne produkte v smislu zavarovanj, varčevanj in podobnega – bolje, da pristanete na nekoliko višjo obrestno mero.
Pri potrošniških kreditih NLB niti ni tako slaba.
Vso srečo pri poslu.