Vzgojiteljica
Očka8819, 16.04.2025 ob 22:05
Živjo,
Ima kdo kako izkušnjo z vzgojiteljico svojega otroka v vrtcu. Namreč, mi je všeč in bi jo rad pobliže poznal. Prav danes se je zgodilo, da se je mi približala tik ob bok, ko mi je nekaj govorila…pa kar nekaj osebnih zadevah mi je govorila….je kaj šans , mnenje?
To je točno tisti namig, katerega ženske dajejo, ko jim je nekdo všeš. Naslednjič ko bo naredila kaj takšnega jo z eno roko primi okrog pasu, potegni jo proti sebi tako da se tesno nasloni na tebe, da začuti tvojega trdega korenjaka, poglej jo globoko, poželjivo v oči z drugo roko pa jo pobožaj po mednožju. To naredi bolj na skrivaj, da otroci ne vidijo. Če bo globoko vzdihnila, zadehtela in se rahlo stresla, si uspel. V naslednjih dneh so ti nepopisna doživetja zagotovljena.
En, 18.04.2025 ob 08:37
IN kolk rada sex kaj ima rada
Dajte človeku kakšen pameten nasvet, za to nas je prosil.
Vzgojiteljice delajo z otroki in imajo zaradi tega poseben reproduktivni občutek. Človeška reprodukcija pa je tesno povezana s spolno slo. Zato se pa gonijo veliko bolj kot ostale ženske in nikoli nobenega ne zavrnjejo. Ta očka je srečnež, da je vzgojiteljica njegovega otroka vrgla oko na njega. Samo še vprašanje časa je kdaj bosta končala med rjuhami, če le on ne bo preveč lesen.
Pred leti sem spoznal malo starejso zensko. No sam sem bil 25 ona 35 in sva se noro fukala. Posebej rada je imela da sem jo šamaril in zmerjal s kurbo in podobno. Skratka prava kuzla. No ko sem šel v resno vezo sva prekinila, letos ob vpisu v vrtec sem pa ugotovil da bo vzgojiteljica mojega otroka.
Pred drugimi se obnaša kot da se ne poznava, če je pa le možnost pa poflirta.
Sedaj je stara 48 a še vedno idealna za pofukat, tsžko se bom vzdržal
Tudi jaz sem leta nazaj fukal eno vzgojiteljico. Ej, to ne moreš verjet kakšna prasica je bila….bolj kot sem ji govoril kakšna prasica in kuzla je, bolj je orgazmirala.
Ko pa sem ji enkrat od svojega psa nadel ovratnico in povodec okoli vratu, se ji je pa čisto utrgalo…..medtem ko sem jo fukal in vlekel za povodec je kričala……..fukaj me k gonečo kuzlo, prasica sem nenasitna……
Uciteljica biologije madona kak mrha je bila smo vsi padali ,vedno kratke oblekice ,krila,vcasih coklje vecino pa salonarje ,odpeti 3 gumbi vsi zevali v moderček in zize so kar silile ven
Sem jo presenetil ko se je fukarla z hisnikom v njegovi delavnici hehe
Jaja tudi jaz sem bil deležen razdevicenja v njenem kabinetu
Ko sem prišel iz vojske sva se kar redno dobivala ja res so prave mrhe
Pa na vsakem srecanju-obletnici sem jo poknil
Sex do nezavesti brez tabujev
Sem pa v vsaki njo iskal,zal ne našel!
Zanimive in poučne zgodbice za odpiralca te teme. Mislim da ni več dvoma kaj mora storiti. Jaz izkušenj z vzgojiteljicami nimam. Sem pa doživel in preživel čudovite trenutke z hčerkino otroško zdravnico. Na njeno pohvalo, da imam krasno hčerko, sem pripomnil, da imam še dovolj materijala in mušter, pa če želi…in je na moje veliko presenječenje takoj bila za. Nauk iz tega je, da že majhna pripombica ali poteza lahko reši marsikatero dilemo.
Očka8819, 19.04.2025 ob 08:38
Ja…še vedno čutim njeno nogo ob mojen boku…in njeno nazaj nagnjeno glavo ko mi nekaj govori..ko.sem odhajal sem jo pogladil po hrbtu…kj več nisem, ker sta ravno prihajala 2 starša.
Ti samo nadaljuj v tem stilu, glej in vztrajaj da bo čim več telesnega stika. Morda se kdaj malce nehote zaletiš vanjo.