Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vzmetnica

Vzmetnica

Prosim za ideje. Kupujem novo vzmetnico. Zdaj sem imela žepkaste vzmeti in mi ni ravno nekaj posebnega. Na moževi strani, ker je težji, se je v dveh letih kar vidno sesedla. In ni bila ravno poceni, preko 1.000 €. Zdaj pa iščem in je toliko ponudbe, da sem se izgubila. Skratka, potrebujem trdo ležišče, materiali… vzmeti, lateks, pena… karkoli. Hvala.

Nihče nima doma vzmetnice ?

če rabiš trdo ležišče pojdki k mizarju in naj ti odreže eno hrastovo dilo. Upam da bo dovolj trda, pa še naraven material je.

Drugače pa odvisno od počutja. Eni ne marajo vzmetnic zaradi železja. Drugi ne marajo pene zaradi vročine v hrbet. Za lateks pa ne vem, se pa priporočam za kako mnenje.

Odgovor na objavo uporabnika
    nepr, 05.05.2022 ob 18:04

Prosim za ideje. Kupujem novo vzmetnico. Zdaj sem imela žepkaste vzmeti in mi ni ravno nekaj posebnega. Na moževi strani, ker je težji, se je v dveh letih kar vidno sesedla. In ni bila ravno poceni, preko 1.000 €. Zdaj pa iščem in je toliko ponudbe, da sem se izgubila. Skratka, potrebujem trdo ležišče, materiali… vzmeti, lateks, pena… karkoli. Hvala.

Noben jogi ni narejen za poltonskega povodnega konja in se bo vsak  v kratkem času sesedel.

Pri nas Switzerland, Yatsan dela že četrto, peto leto. Iskali trdo, še vedno nekako spim “na vrh” pa sm kojn. Dali takrt 1100 eu v Harvey Narkomanu, 180x 200. Na fedre. Prej goba za posodo pomivat je ratala hotelsko sesedena po 2h letih.

Hitex spring air confort 22, Vitapur.Žepkasto ležišče.               . To sva kupila lani pri Vitapurju in sva zelo zadovoljna.Trdo in dovolj dobro ležiščè.

Po dveh letih se ne bi smela pogreznit!

Midva imava ala dormeo iz Hoferja za malo denarja, moz je tezkokategornik, pa ga nosi ze 10 let, zdaj je za zamenjat, se je posedla, a po celi povrsini, pac te pene se posedajo.

Kupujem novo vzmetnico, obvezno dve, vedno imava dve. Gledam te z vzmetmi, malo visja in brez pene, lateksa ali cesarkoli ze na zgornji podlagi, ker se ro poseda, bova dala cez debelejso nadvzmetnico, ki jo je enostavno in cenovno ugodneje zamenjat. Obvezno mora bit taka, da se jo lahko obraca in mozeva trda, nosilnost primerna njegovim kilam. Le taka bo zdrzala vec let.

Vodna postelja. Trdoto reguliraš s kolicino vode v jedru.

Če je mož malo težji, nujno potrebuješ žepkasto vzmetnico, saj so najbolj čvrste med vsemi. Zadnjič sem prebral na RTV portalu da obstajajo neke vzmetnice prav za ljudi z večjo telesno težo:

Imajo pa tudi model vzmetnice Tour Noir, ki je posebej zasnovan za ljudi z večjo telesno težo (s TitanCore vzmetmi) in vse tiste ki želijo ali potrebujejo vzmetnico s tršo podporo. Tour Noir model je mogoče dobiti le v trdi različici.

vir: https://www.rtvslo.si/oglasno-sporocilo/kako-swiss-bed-vzmetnice-izboljsajo-spanec-in-pozitivno-vplivajo-na-zdravje/729591

Pozdravljeni!

V Harwey Normanu smo vzeli letos eno vzmetnico 92×202 cm, ki je trda/zelo trda, 5 STAR COLLECRUON – COMPACT 7. Še zapakirana!  Zaradi dobropis smo nekaj morali vzet. To ležišče je primerno za težke ljudi.

Imam tudi eno mehko nerabljeno ležišče 90×200, prejšnji mesec kupljeno v Xxxluttu v Lipnici, znamka Sleeptex, očitno res mehko : edina dobra zadeva je to, da je pralna preolveka na 90*C, ampak je zame neuporabna, ker imam raje srednje trdo.

Zdaj mi to leži doma v sosednji prazni sobi, imamo oglas, ampak noben ne kupi, čeprav je nedotaknjeno in seveda prodali pod ceno.

Ne moreš verjeti, ampak  je postelja dolga 198 cm in široka 89 cm, zato nobeno to ležišče iz Harweya 92×202 cm ne more noter, oni Sleeptex 90×200 pa tudi ne.

In pri tem pa je HARWEY NORMAN zavrnil menjavo, ker JE PO ZAKONU DOVOLJENO 2 CM ODSTOPANJA PREMALO ALI PREVEČ.

In tudi 2 merilca so mi domov poslali in nič nismo rešili!

New Report

Close