Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vzmetnica

vzmetnica

Do sedaj sem čisto tradicionalno kupovala JOGI vzmetnice. Sedaj pa bi za starše morala kupiti nove in sem v dilemi.
1. SE MI ZDIJO TRDE – (MEDIKAL mislim da se imenujejo – PRETRDE ZA OBČUTLJIVE STARE KOSTI ( za sebe sem jih kupila pred 5. leti in sem dokaj zadovoljna )
2. Mehkejše sta imela sedaj ( 6 let ) in so se zelo vgreznile in so vzmeti izstopile….
3. Nočeta slišat za Dormeo, ker je sestra zelo nezadovoljna – potenje, vlaga….

Kakšne so vaše izkušnje, kaj priporočate za starejša človeka, ki bo eden najverjetneje večino časa preživel v postelji?
Prosim za nasvete preden se odpravim po trgovinah in nasedem prvemu trgovcu!

Še jaz bom pristavila svoj lonček: a latekso res ni primeren za ljudi s povečano težo?

Pozdravljena,

pred kratkim smo kupili ležišča v Spalnem Studiu Bios v Britofu pri Kranju. Moram reči, da smo izjemno zadovoljni. Ležišča so odlična, tako da jih bom sedaj kupila tam tudi za starše. Svetovalka se nam je zelo posvetila. Vprašaj za go. Biserko, ona nam je svetovala.

Pa srečno!

Najvoljše ležišče za tiste, katere preživijo večji del v postelji so ležišča Tempur, vendar so zelo draga. Sestava je spominska pena, katera se optimalno prilagaja človeku na podlagi teže in tel. temperature. Daje občutek breztežnosti in se dejansko manj obračaš na njih, ker te v bistvu nič ne tišči.Nanjih je 15 l. garancije. Priporočam.
Dobra so tudi ležišča iz hladno valjane pene, ker so zelo zračna in pa seveda žepkasto vzmetenje. Vseeno je treba malo gledati tudi na ceno, pregovor; mal dnarja mal muske.
Lateks ni zračen in če ni pravilno narejen, se drobi. Mora biti delan v kalupu, kar pa je bolj težko pogruntat.
To je moje mnenje.
LP

fischika tudi jaz sem sprobala ležišča TEMPUR, ki so ga imeli v Spalnem studiu. Moram reči da so izredno udobna, nisem mogla verjet. Takoj bi si jih kupila če bi si jih lahko privoščila, vendar so malo dražja kot si omenila. Ko bom menjala ležišča drugič pa bodo sigurno ta.

Ja, samo moraš tudi pri tem pazit. Če se recmo malo bolj potiš, potem niso glih naj. Drugače pa naj bo na zračni postelji. Vseeno boljš kot latex.
Jaz sem se vedno po 12 urnem delavniku ulegla na 22 cm za 5 min. in ohhhh, čisto sem se razbremenila.
Ko bom “velika” :)) si ga bom jaz tud kupila.

LP

Ja pa koliko stanejo ti famozni jogiji, sem bila na njihovi strani, cen pa ni?

Odvizno od prodajalne in dimenzije.Npr. dim. 80×200 od 900 e naprej. Samo tlele težko rečeš da je strošek, to je dejansko investicija. Dobi pa se tud 7 cm nadvložek, katerega se da na obstoječo dobro vzmetnico in je tud super. Sam nadvložek je pa svinsko drag v primerjavi z ležiščem.

Ja kolikor se spomnim je ležišče 15 cm TEMPUR stane cca 900 eur, nadvložek pa cca 600 eur. Se pol že bolj ležišče splača kupit. Če imate kdaj varjanto ga vsaj sprobat ga le dajte, ker je res izven konkurence.

Lahko kak link od tega Tempura?

http://www.tempur.si

New Report

Close