Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VZMETNICA – JOGI, Hofer, Lidl…..

VZMETNICA – JOGI, Hofer, Lidl…..

….zanima me, ali ima kdo zgoraj omenjeno stvar….v četrtek je v Lidlu, pa me zanimajo prednosti oz. slabosti….

VZMETNIC NE KUPUJEŠ VSAK MESEC,ZATO RAJE DAJ VEČ IN KVALITETNEJE,KER SE POZNA PRI SPANJU-VERJEMI

Imam Hoferjevega že dve leti in je ok.

Jaz in moj partner imava prav to Lidlovo, ki bo v akciji spet… ker nama je po adaptaciji zmanjkalo za en orng jogi, sva nabavila tole…za par let sva rekla, potem pa res en luksuzen jogi kupiva. Zaenkrat nimam pripomb…res da na njem spim šele 3 mesece, a spim dobro!

LP

Te vzmetnice so iz najbolj cenenih materialov. Ne samo da je življenska doba takega jogija krajša, tudi spiš bistveno slabše na njem ves ta čas. Tak jogi bi si kupila kvečjemu za na vikend, ne pa za vsakodnevno spanje.

Glede na to da midva spiva na jogiju, ki je dopolnil 12 let…, da fedri štrlijo ven in žulijo, da imava vdolbine in hribe po njem, ….. bi bolj zdravo spala na tem iz cenenih materialov, kot na najinem 🙁

Ti pa sama veš, kakšnega imata in kaj potrebujeta.

Midva z možem sva jogija iz Hoferja uničila po enem letu.Sem jih nesla na vikend, pa tudi tam ni za preživet na njih.

Tale iz Lidla naj bi imel 15 let garancije…

res res NE PRIPOROČAM lidlove vzmetnice!!!ne kupujemo jih na 1 mesec ali leto ampak od 10-15 let.NAJBOLJŠA vzmetnica je dormeo ali salamon!kupil sem lidlovo in hoferjevo vzmetnico in je KATASTROFA OD KATASTROFE!!!!tudi če je poceni ni dobra.človek se zbudi neprespan in se slabo počuti v službi ali šoli!zato iskreno ne priporočam!!! lidlove ali hoferjeve vzmetnice.ponavadi so kvalitetne od 300€ dalje!sedaj imam dormeo vzmetnico in spim kot ubit!!!!!

Prav fajn spiš na lidlovi ko veš da si dal tam okrog 100 e. Sem pa preprićan da na kakšni dragi nebi spal tako dobro dokler je nebi odplačal.,,,To pomeni kar dolgo!!!!!

Manj vdelavi. Moraš spat ne pa “zumbat” 😉

Manj vdelavi. Moraš spat ne pa “zumbat” 😉

New Report

Close