Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek WALK-MAXX čevlji

WALK-MAXX čevlji

Ali ima kdo te čudežne čevlje-adidaske?
Zanima me kako se nosijo in ali je hoja utrudljiva?
Prosim povejte mi odkrito, kako je s temi čevlji, saj iščem nekaj udobnega, dobrega za daljšo hojo.

a to so tisti ponaredki? raje kupi original!!!!!!!!!

pozabla na link:
http://www.skechers.com/info/fitness

Tudi mene zanimajo izkušnje uporabnic.

Jaz nimam ravno teh, imam pa ponaredke. Meni so super. Nisem potrebovala nobenega uvajanja, kot nekatere sodelavke. Ena pa jih sploh ni mogla nosit.
Torej, jaz sem za:-)))
Aja, neke razlike pri počutju ni. Je pa res, da težav nisem imela.

Lp
Ines

Ravno danes sem jih prvič imela. Meni so super. “Skečersi” dosti dražji in nekateri modeli dosti manj dopadljivi. Jaz imam belo rdeče. Priporočam.

andreja

Dokler ne bos stestirala Skechersk vsaj pol ure na nogah, ne govori prosim nonsensev. Original je pac original-pri nekaterih stvareh ponaredki pac niso dobri in pika.

Je pa res, da se jih splaca kupiti v USA, kjsr so cenovno najugodnejse-zaradi ugodnega tecaja dolarja. Pri nas so cene tako ali tako nenormalno nasponane…

Mislim originalne, 50 eu, na pogled mi je “hecen” podplat in ne vem ali se nosijo samo k športnim oblačilom ali tudi druga hoja. Recimo pot v trgovino. Ali je hoja v njih zibajoča?

Hoja ni zibajoča kot Pinkpanter, ampak občutek, kot bi hodil po pesku – malce pogrezujoč, s tem stimuliraš in uporabljaš bistveno bolj stegenske mišice, kot v navadnih čevljih, kjer “obremenjuješ” le bodeljne=meča in obremenjuješ nartne mišice in mišice na tibii ( kosti spredaj na spodnjem delu nog) – to dostikrat lahko občutiš kot bolečino, če hodiš dalj časa npr. 2 ure v navadni športni obutvi rahlo v hrib, pri sestopu pa trpijo še kolena

Scethers imajo tudi sandale, zimsko obutev in sploh niso samo segment superg. SO res odlična obutev. jaz jih uporabljam že kakšno leto in priznam, da tudi nimam več tiste trde kože na petah in palcih, kot sem jo imela v navadni obutvi!

– niti približno! – ti mogoče prodajaš Scetchers obutev, potem bi imela zate še nekaj vprašanj.

andreja

- niti približno! – ti mogoče prodajaš Scetchers obutev, potem bi imela zate še nekaj vprašanj.

andreja[/quote/

Nak, niti priblizno !

Jo pa z veseljem kupujem, kadar sem v Ameriki. Vse napisano je iz lastnih izkusenj ob uporabi!

mene pa zanima, če se da tele walkmaxx kupit nekje v trgovini, ker brez poskusa ne bi kar nekaj naročila na netu.

Včeraj kupila Walk-Maxx v Novem mestu , cena 49€, ne kupujte tega izdelka!!! Zelo neudobni čevlji, trd plastični podplat, kot pri najcenejših športnih copatih!!!! To ni udobna hoja, ampak mučenje nog, stopal.
Najslabši športni copat do zdaj, kar sem jih nosila.Več še napišem.

lepo prosim, a lahko kdo napiše kakšen naslov, kjer se dajo kupiti originali? za tiste, ki ne hodimo v ZDA… Hvala!

Prva znamka na tem področju je bila: http://si.mbt.com/Default.aspx?lang=sl-SI

Jaz imam walk maxx, tiste iz top shopa. To res ni normalno. Najprej sem bila z njimi zelo zadovoljna! Noge so me bolele, ampak sem si mislila, da se morajo pač navaditi. Pa je čedalje huje. Če dlje časa hodim, me bolijo podplati, da bolečin v mečih ne omenjam, včasih me celo zbudijo. Imam jih že od novembra in jih nosim vse povsod ( trgovino, na sprehod… )!!
Res ne priporočam, pa še niso tako poceni!!!

zgleda, da je bolj odvisno od posameznika do posameznika…. mati je imela prvi mbt model in je zanje takrat odštela okoli 150€ !! in je bila zadovoljna… nato je kupila walkmaxx in ne boste verjeli, je zadovoljna. Nosi jih vsak dan in ima 3 različne modele.
Pravi, da je hoja udobna in lahkotna in da ni razlike med mbt in walkmaxx.
Oče jih je pravkar dobil in je tudi on zadovoljen z izdelkom.

New Report

Close