Watercolor tattoo
Živjo vse ki imaste tatuje ali pa jih ustvarjate,
Ali je normalno za watercolor tatu, da že po enem letu začne precej izginjati?
V Maribor sem si namreč šla delati tatu novembra lani v precej znan salon, ampak mi tam niso nič povedali glede barv in kako hitro bodo izginile. Črna obroba in detajli so še vedno vidni ampak se mi zdi da so se razlili pod kožo, barve pa skoraj da več ni… Zanima me če naj se grem pritožit ker so mi zaj… tatu ali je to normalno in bi se morala bol pozanimati vnaprej? Plus kaj naj zdaj? grem nekam drugam po nove barve ali po celo prenovo tatuja?
Jaz se izogibam watercolour tattoo-jev ker so znani po tem da hitro bledijo in da jih moraš pogosto obnavljati, ampak se mi zdi čudno da ti je barva popolnoma zbledela. Če se ti je črna barva razlila je najverjetneje tattoo delala neizkušena oseba in bi na tvojem mestu šla nazaj, pokazala tattoo in se poskušala dogovoriti da ti ga ali popravijo ali pa svetujejo kaj drugega. Drugače pa za obnoviti barvo poskusi Nano Shock Tattoo kremo. Meni je pomagala ampak imam tradicionalne barvne tatuje
tudi jaz sem lastnica takšnega tatujčka in mi je začel bledeti šele po dveh letih, ampak mislim da je krivo to, da ker delam na terenu me je velikokrat dobilo sonce. po prebranem tvojem komentarju sem skeptično naročila to nano shock kremo ker so imeli ravno neke popuste na spletni strani in mislim da je bilo vredno nakupa.. barve prihajajo nazaj kar je popolno ker imam januarja 2020 v trstu termin za nov tatu, ki bo spet watercolor
O hej! Končno nekaj, na kar lahko odgovorim. Če imam prav h komu si šla delati tatu v MB, potem res oprosti. Upam da si imela kaj boljše izkušnje kot jaz, ampak men je prav tako začel bledeti tatu zelooo prezgodaj in sem bla ful jezna, ker mi ga tudi popravit ni hotu. Tko kot so pa punce pred mano omenle, imaš najboljšo opcijo da kupiš nano shock kremo če ti vse bledi. Mislim da je ena izmed dveh krem na slovenskem trgu ki sta za tatuje.
Se strinjam. Jaz sem nano shock začela uporabljati šele cca 7 let po tem, ko sem dobila prvi tattu, ampak mi je pomagala do te točke, da tattuje ne skrivam več pod oblačili. Tako da probaj pa boš videla, če ti krema ustreza. Imajo pa vedno kake popuste na spletni strani, tako da jih malo spremljaj pa kupi ob najboljši priložnosti.
Dvomim, da bosta videli moj odgovor, ampak hvala!! Googlala sem watercolor tatujčke, ker imam skoraj identične težave kot uporabnica, ki je začela temo. Prvič slišim za to kremo, ampak jo imam že v nakupovalni košarici.
[/quote]
Meni je poslalo obvestilo haha. Valda, z veseljem delim svoje izkušnje. Še posebej, če gre za tatujčke in njihovo nego z nano shockom . 🙂