Watermans šampon in balzam
Sem uporabljala ta šampon in balzam, pa mi ni bil ok. Ene tri tedne pranja s tem šamponom je še šlo nekak, po enem mesecu redne uporabe, so bili moji lasje pa čisto slamnati, mastni, kot da bi bili zlepljeni. Totalno razočarana nad to kozmetiko, meni res ne ustreza.
Proti izpadanju kupujem pri enemu zeliščarju tinkturo iz kopriv, na netu pa naročam šampon alterna caviar, je sicer dražji od watermansa, ampak je vreden vsakega centa, lasje čisto nekaj drugega kot so bili prej
Zdravo. Naj se jaz podam svoje mnenje. Za nakup sampona in balzama sem se odlocila, ker sem na vsakem drugem instagram profilu videla kako ga hvalijo. Tudi prebrala sem marsikaj. Ampak zame ta sampon in balzam nista vredna tega denarja, zal. Uporabljam ga se vedno, pa je tega ze 4 mesece (narocila sem v paketu 2 sampona), ker sem ga drago placala, da bi ga vrgla stran. Po pranju je sicer super ampak moji lasje so ze drugi dan mastni. Kar pa se tice hitre rasti pa ni nic drugace kot pred uporabo sampona, tako da zame je bila to slaba odlocitev za nakup in se vracam nazaj k trdem samponu iz gline. Tako da ne nasedajte vsaki instagram reklami. Punce ki to oglasujejo so placane za vsako objavo..