Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek waya – proti zaprtju… uporablja kdo?

waya – proti zaprtju… uporablja kdo?

http://www.waya.si/probiotiki-waya/kolekcija-waya/waya-it/

?

ja, enkrat na mesec, najprej proti zaprtju, čez 14 dni proti driski, se mi izmenjuje obdobje

Super zadeva vendar potrebuje nekaj dni da se vidi učinek. Jaz naročam kar preko njihovega klicnega centra ker imajo vedno neke akcije samo vprašati moraš.
Objavili so tudi moje mnenje…hihi http://www.waya.si/mnenja/mnenja-uporabnikov/

Ok, super, hvala…

Ne vem, če pomaga. Definitivno pa odpira Lepicol, in to hitro. So vlaknine s probiotiki, po eni vrečki sem šla… To je prednost vlaknin- ne traja par dni kot pri probiotikih

Lepicol so mi odsvetovali ker naj bi ob testiranju bilo noter vse drugo ter bakterije so bile mrtve.
Kako je takšen produkt lahko za zaprtje, drisko itd.? Gre za čisto različne dejavnike, če že potem Linex

Če se ti izmenjuje zaprtje-driska-zaprtje je treba do zdranika. Je lahko resen znak za nekatere bolezni. Že lekarni če omeniš tako stanje ti ne prodajo več ničesar ampak te napotijo takoj k zdravniku.

Pa si prebrala, kaj sem napisala. Pri zaprtju pomagajo vlaknine :-))) Hehe. Kako delujejo vlaknine, pa si lahko prebereš na netu oz. vseh strokovnih knjigah, ki pokrivajo to tematiko.
Te teste bi pa res rada videla, a so kje objavljeni?

Šla si sigurno zaradi nečesa drugega … ravno vlaknine rabijo kak dan, dva… če te je pa odprlo kot odvajalo, potem je pa morda bilo pokvarjeno. Nobena taka stvar ne deluje instant in takoj in kratkoročno, razen odvajala. Kar pa tu ni tema, ne vprašanje.

Pa tud sicer, težko probiotiki odpirajo, razen če si zaprt, ker ti je nekaj hudo spralo črevesno floro (npr. po klistiranju, dolgotrajni driski). Ni to njihov namen. namen je ponovno vzpostaviti bakterijsko ravnotežje v črevesju, posldično naj bi se uravnala tudi prebava – a le, če je z njo tud sicer vse OK.

Drage moje, kaj pa Donat? Zakaj iti v lekarno po kemijo, če obstaja takšna naravana in 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} delujoča rešitev?

Donat napenja in ne rešuje problema.
1. Potrebna je kombinacija probiotikov in prebiotikov ki je narejena za odpravljanje zaprtja
2. Odvajalo ki ima hiter in kratkotrajen učinek ter črevo se lahko nanjega navadi

Naravno se ne da rešiti zaprtja v parih dnevih-ŽAL

se strinjam s tabo.Z uživanjem donata sem si prebavo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} uredila,pa sem bila že “brezupen primer”,2 leti povsem odvisna ob odvajal.

Na tešče spijem 4 dl donata,ki ga že zvečer natočim v kozarec,ostalo pa v toku dopoldneva,skupaj torej 1 l na dan.

Se strinjam. V nosečnosti sem bila en teden tako zaprta, da se mi je mešalo od hudega. Rešila sta me Portalac in Donat, ampak predvsem Donat.

Če pa rabiš zelo hitro rešitev, Dulcolax svečke. Ti garantiram, da boš rešena v pol ure. Kakšen Way, Dulxolax je zakon, samo jaz jih v nosečnosti nisem smela uporabiti.

New Report

Close