wc deska
Spraševala si o razdaljah lukenj in ne o sistemu pritrditve deske , razdalja je standardna in je pri 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} školjk ista, deske so original ali univerzal, original je pač osnovna , ki je bila poleg pri nakupu školjke, univerzalna ima gibljive vijake za pritrditev, bolj skupaj, narazen, levo, desno , je prilagodljiva luknjam.
To kar ti iščeš je pa jeba , pa še draga povrhu, vem ker imam te probleme, ta sistem deske nima lukenj skozi školjko temveč vložek ki sede v luknjo in pri pritrditvi deluje kot, klasični vložek recimo v zidu, s zadegovanjem se širi in tako čvrsti.
Večina stenskih školjk ima ta sistem, deska je vsaj 2x dražja od klasične, pa še zelo težko se dobi, jaz sem jo kupil v Merkurju ( ne originalno )
Spraševala si o razdaljah lukenj in ne o sistemu pritrditve deske , razdalja je standardna in je pri 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} školjk ista, deske so original ali univerzal, original je pač osnovna , ki je bila poleg pri nakupu školjke, univerzalna ima gibljive vijake za pritrditev, bolj skupaj, narazen, levo, desno , je prilagodljiva luknjam.
To kar ti iščeš je pa jeba , pa še draga povrhu, vem ker imam te probleme, ta sistem deske nima lukenj skozi školjko temveč vložek ki sede v luknjo in pri pritrditvi deluje kot, klasični vložek recimo v zidu, s zadegovanjem se širi in tako čvrsti.
Večina stenskih školjk ima ta sistem, deska je vsaj 2x dražja od klasične, pa še zelo težko se dobi, jaz sem jo kupil v Merkurju ( ne originalno )[/quote]
jah no se opravičuejm. kaj pa jest vem:)
ampak ja to je to. neke nove hidravlične deske, katere vijaki se neprestano odvijajo in potem prisaneš v školjki, ker se deska premika. pa smo že parkrat menjali vijake (drago da glava peče ker morajo biti originalni).
in sem iz tega razloga nameravala navadno univerzalno kupit, tele za našo školjko so pa 70 evrov. preveč!