Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek WC in bide

WC in bide

Ker prenavljamo kopalnico bi radi sedaj noter postavili tudi bide.
Zdaj pa ne vem, a je “pravilo”, da se ju postavlja skupaj v isto linijo z WC-jem, torej da sta en zraven drugega?
Nekako ne najdemo prave kombinacije, ker je bolj malo prostora.
Kakšne so še variante za postavitev WC-ja in bideja?

2 v 1, ampak drago kot zafran.

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

ja, mi imamo enga poleg drugega, da se samo presedeš, drugače nima vica vsaj po moje

Varianta 2v1 odpade 1. zaradi cene, 2. nekako mi ni “apetitno” :-)), pa ne vem zakaj.

Mi imamo vmes nizko predelno steno iz siporeksa, obloženo s ploščicami. Ni sicer praktično, kar se tiče presedanja, videti je pa lepše.

A se vi ne tuširate vsak dan? Jaz se poleti tudi do 3x dnevno. Pa kdo še uporablja bide…

Če ti tako, lahko kdo drug kako drugače – pa je vseeno v redu za vse.

DRRRR, jaz naprimer. Ampak sem ženskega spola :).Težko si namreč predstavljam prhanje po vsaki menjavi vložka!(8-10 krat na dan)

Glej, kakor kdo.
Tudi jaz nisem nikoli prej uporabljala bideja, ga nismo imeli doma kjer sem živela kot otrok niti v prvem stanovanju, kjer sva živela z možem.
Potem pa sem imela možnost leto in pol živeti v najemniškem stanovanju kjer so ga lastniki imeli. Najprej je sameval, potem pa smo kmalu ugotovili, da je za nas nepogrešljiv. Jaz sem se v njem umivala predvsem ob “tistih dneh”, se pravi ob vsaki menjavi vložka, mož si je v njemu redno umival noge (čez dan npr., ker ima težave s potenjem), pa tudi otroci so ga kar uporabljali.
No, sedaj smo prišli do tega, da ga hočemo imeti.
In zato jaz pravim, kdor ga potrebuje naj ga ima, ostali pa naj si uredijo kopalnico kot paše njim. :-))))

Da, se tuširam vsak dan. Zato pa se ne tuširam po vsakem kakanju, ampak si lepo, ko pridem iz stranišča, umijem rito. In vsakokrat, ko urejam ženske zadeve (včasih tudi po šestkrat, osemkrat na dan, prve dni menstruacije), se tudi ne tuširam, ampak si lepo umijem ta malo na bideju. Da, veliko nas je, ki uporabljamo bide.

Da, se tuširam vsak dan. Zato pa se ne tuširam po vsakem kakanju, ampak si lepo, ko pridem iz stranišča, umijem rito. In vsakokrat, ko urejam ženske zadeve (včasih tudi po šestkrat, osemkrat na dan, prve dni menstruacije), se tudi ne tuširam, ampak si lepo umijem ta malo na bideju. Da, veliko nas je, ki uporabljamo bide.[/quote]

Točno tako. Se podpisujem.

New Report

Close