Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek WD vprašanje zate

WD vprašanje zate

Ilinka Todorovski, nova članica sveta radiotelevizije Slovenija je povedala; Zanimalo nas bo zagotovo tudi kaj se je dogajalo z financami v obdobju WD-jevstva, ko se je razprodala hišna srebrnina.

Pojasni.

Hmmm.

??.

Kdo je  Ilinka Todorovski? Ne poznam.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 06.06.2023 ob 12:26

Kdo je  Ilinka Todorovski? Ne poznam.

To je nova članica sveta radiotelevizije Slovenij. Mene bolj zanima to kar je povedala o tebi.  Da jih bo zanimalo kaj se je dogajalo z financami v obdobju WD-jevstva, ko se je razprodala hišna srebrnina. Zdaj pa pojasni kaj je bilo.

vprašanje778, 06.06.2023 ob 12:28

To je nova članica sveta radiotelevizije Slovenij. Mene bolj zanima to kar je povedala o tebi.  Da jih bo zanimalo kaj se je dogajalo z financami v obdobju WD-jevstva, ko se je razprodala hišna srebrnina. Zdaj pa pojasni kaj je bilo.

:-DDD bumbar.

Vd-jevsko … V.d. vršilec dolžnosti …

Kdaj slišali na monu??

Jaoo, 06.06.2023 ob 12:33

Vd-jevsko … V.d. vršilec dolžnosti …

Kdaj slišali na monu??

Al pa kdaj slišali za hec na monu🙄

wd40a, 06.06.2023 ob 12:31

:-DDD bumbar.

Si ti kriv za krajo hišne srebrnine ali nisi?

Ha ha ha … končno en humoričen post!

🙂

Ne WD, morda pa je AGW o tem kaj tvitnil z domačega kavča, ker na sejo, ki jo je sklical on sam, revež, ni bil niti povabljen…

Nevidna, 06.06.2023 ob 12:35

Al pa kdaj slišali za hec na monu🙄

Mah WD je vso hišno srebrnino pokradel, zato pa je zdaj tiho.

wd ni gledal tv ene 15 let in nima pojma kaj se na rtv dogaja, tako da nima komentarja, niti za zafrkancijo.

Seveda… z wdji se vedno dogajajo mastne svinjarije.

wd40a, 06.06.2023 ob 13:06

wd ni gledal tv ene 15 let in nima pojma kaj se na rtv dogaja, tako da nima komentarja, niti za zafrkancijo.

Prispevek pa plačuješ? Pa sej ni treba TVja gledat (je internet velikokrat še slabši), da se te RTV tiče. Vseh nas se tiče!

rok-1, 06.06.2023 ob 13:11

Seveda… z wdji se vedno dogajajo mastne svinjarije.

svinjarije ne,  packarije pa marsikdaj.

za anonimno, seveda plačujem. Ne spremljam,… niti na netu, nobenega od naših medijev, zelo redko  tujega. Kar se dogaja pri nas zvem na monu in alterju, pa še to me vsak dan manj zanima.

1tipka, 06.06.2023 ob 12:47

🙂

Ne WD, morda pa je AGW o tem kaj tvitnil z domačega kavča, ker na sejo, ki jo je sklical on sam, revež, ni bil niti povabljen…

@1tipka
: bravo, super sklepanje!😆

🤣😆🤣😆

wd40a,
06.06.2023. ob 13:06

…………………………………………

………………………………………..

No jaz sem odprl to temo. Drugače pa nisi nič zamudil, če TV ne gledaš, že 15 let, ker je z televizijo nasplošno takrat šlo popolno navzdol. Na RTV so imeli ene tri kakovostne kulturne oddaje. Vrteli nekaj koristnih dokumentarcev. Na vseh televizijah, je bilo v 15 letih zgolj ene 5 dobrih oddaj, zgolj 5 dobrih telenovel(med tisočimi, ki so se predvajale). Med katerimi se ena ravno predvaja in se dogaja v brazilski đungli in je bolj realistična. Dober film je praktično nemogoče najti. Edina televizija, ki še kaj šteje je HRT3, ki se trudi dajati kakovostne filme in izobraževalne oddaje.

In to je bilo to v 15 letih(govorim o slovenskih in tujih televizijah).

hvala za info.

wd40a, 06.06.2023 ob 18:40

hvala za info.

Ampak tam ene 20 let nazaj je bila pa televizija še v kar dobri kondiciji. Kaj te je pripravilo do tega, da si se ji odpovedal?

Mene pa zanima kje je zdaj vsa ta srebrnina.

Koliko je pa bilo te srebrnine?

Koki iz ilegale, 06.06.2023 ob 21:22

Ampak tam ene 20 let nazaj je bila pa televizija še v kar dobri kondiciji. Kaj te je pripravilo do tega, da si se ji odpovedal?

Lahko debatirava, lahko napišem par puhlic, lahko pa samo napišem da tv živi od reklam vse ostalo vmes je polnilo.  Pod reklame štejem tudi agende, propagando in ostala jajca ki jih objavljajo na željo lastnika.

New Report

Close