Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Wd40a

Wd40a

Kaj si mislite o Wd40a?

Ta pa res ni za hece..!

Daj odjebi že baba

Wd40a je tako kot un sprej, deluje hinavsko.

Odgovor na objavo uporabnika
anonimno444, 12.03.2023 ob 19:28

Daj odjebi že baba

Za avtorico.

anonimno444, 12.03.2023 ob 19:30

Za avtorico.

Wd40a a si se prelevil v anonimneza. Itak. Hijena pač.

a04DW, 12.03.2023 ob 19:33

Wd40a a si se prelevil v anonimneza. Itak. Hijena pač.

Nisem wd, res si motena in vidim da danes spet cirkuse delaš pod stotimi nicki

CrazY FroG 🍀, 12.03.2023 ob 19:27

Ta pa res ni za hece..!

Sem ti rekel, da ti nekako ne gre vec na monu frogač. Greva midva kamasutro študirat. Imam dva dokumentarca, oziroma video tečaj. Ne moreš falit, se sproti ucis v živo po videu.☝️🤣

Mal poglej zgodovino tega bebca, ti bo kuj jasno kam paše, za Lj Polje.

Tvoj problem ce vidis da sem po vec niki prisotna. Očitno po sebi ocenjuješ ane Wd

Mah. Wd je bil včasih super. Je tudi izobražen in tehnicen tip. Ko sem po dveh letih vrnil na mon sem kmalu videl, da to ni več isti človek. Škoda da je tako. Vendar vsak nosi svoje breme na svoj način…..

Poznam recimo primer iz našega kraja, ko sta se brata sprla zaradi vojne v Jugoslaviji na mrtvo. In če bi bila skupaj bi se verjetno pobila. Pa oba slovenca, samo da jeden od njiju bil poročen in živel v Srbiji. On je ratovao za Miloševica, ta tu pa kontra. Sem enkrat bil ravno pri njemu (ker je bil tudi ribič), ko sta kričala in zmerjala drug drugega po telefonu kot zverini.😆 Zdaj sta že precej let oba pokojna. S tem sva bila sicer prijatla in ribiška kolega, ampak je bil dosti starejši, foter mojega sošolca.

Ta pravi norci šimfajo 😃

Viharc ti si pa res zadnji na forumu, ki bi lahko pametoval! Če bi ti vedel koliko si oduren, bi šel takoj stran s foruma, ker pa ni sivih celic ne moreš vedet 🤣

Ti avtorica imaš pa mimogrede hudo motnjo, obsedena z anonimnim folkom LOL

LOL538, 13.03.2023 ob 00:01

Ta pravi norci šimfajo 😃

Viharc ti si pa res zadnji na forumu, ki bi lahko pametoval! Če bi ti vedel koliko si oduren, bi šel takoj stran s foruma, ker pa ni sivih celic ne moreš vedet 🤣

Ti avtorica imaš pa mimogrede hudo motnjo, obsedena z anonimnim folkom LOL

Dobro dobro. Si zdaj kaj bolje, ko si prdnilo? Nisi ne…..eh. phhhh😆

Jaz vem☝️, 12.03.2023 ob 20:49

Sem ti rekel, da ti nekako ne gre vec na monu frogač. Greva midva kamasutro študirat. Imam dva dokumentarca, oziroma video tečaj. Ne moreš falit, se sproti ucis v živo po videu.☝️🤣

Jaz bom z tabo vadil kamasutro, z velikim veseljem.

Kaj pa tebi ni jasno? Kdaj si pa ti tako spremenila mnenje?

Komentiral sem crazy frog.

A pol misliš, da mi je kdaj šlo? Men se skoz zdi, da sm prerastla mon prvo uro, ko sm ga obiskala. Ne navleč se name, ker me ni nč kaj tu, še manj me kaj gane..

Anonimno 10328, 13.03.2023 ob 05:17

Kaj pa tebi ni jasno? Kdaj si pa ti tako spremenila mnenje?

Men je vse jasno razn tist kr mi ni!

New Report

Close