Webinar universe
zdravo
Da, uporabil sem webinar unvierse, to je platforma s spletnimi seminarji, tudi naložbenimi, kjer ti pomagajo spoznati vlaganje.
Z njimi nisem imel težav, če pa česa ne razumeš, je najbolje, da se obrneš nanje. Imajo tako e-pošto kot telefon, mislim, da ti bodo razložili, kaj se dogaja in kako to uporabljati.
Na internetu je res polno scama, ampak NISO pa vsi scam. Umetnost pa je ločiti med njimi. Enkrat so me že dobili tile scamarji. Za njih je značilno, da takoj ko se prijaviš, te začnejo neumorno klicati iz vsem mogočih tujih številk. Vedo, da bodo uspešnejši, hitreje kot bodo delovali, ker več časa mine, večja je možnost, da jih razkrinkaš. Zelo so agresivni, v smislu prodaje.
In še ena stvar je značilna zanje. Delovali bodo prijateljsko in prišlo do podtaka koliko prihrankov imaš, potem bodo pa zahtevali ves tvoj denar, da vložiš!
To je zagotovo scam!
Ulazem s njihove platforme vec 2 godine. Za sada sam zadovoljan, imaju zaista dobar opseg zaposlenika pa naravno da ce tu bit i ljudi koji su preostri pa sam se I ja tako premisljao s jednim gospodinom. Medutim nakon 2 godine sa mentorom sam isplatio vec 2 puta i moja preporuka vam je da se ne bojite pitati osobu koja vama odgovara da vas vodi.
Pozdravljeni,
pravite, da z njimi niste imeli problemov , ampak jaz imam pa ogromno problemov.kar nekaj denarja sem vložila in ..že dva krat sem plačala izobraževanje , pa mi ni nihče pomagal… če prav pošljem e pošto na Webinar, dobim odgovor od [email protected] . Ko me pokličejo , želijo le, da zopet plačam tečaj ali pa reaktiviram kak paket, ki sem ga kupila in je že potekel…Ali mi lahko pošljete povezavo ali telefonsko št. na katero naj pokličem…Za uslugo se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem…Stanka
zdravo
Prekleto, žal mi je, da imaš takšne težave. Nisem imel nobenega od teh. Vsako težavo bi lahko rešil tako, da bi jih neposredno poklical ali jim pisal po elektronski pošti. Tukaj so vaši kontaktni podatki:
+44 1215122132
Če vam delo z enim od zaposlenih ni všeč, prosite za drugega. Imel sem tudi situacijo, ko mi je eden od njih želel samo prodati izdelke, zato sem prosil za spremembo in dobil enega, ki mi je pomagal.
Ne skrbite, zagotovo vam bodo pomagali 🙂
Pravno gledano se vam zaradi prevzema paketa ne more zgoditi nič, paket se vrne pošiljatelju. Poslovna ideja te Webinar Universe alias Webinar Academy je organizirana goljufija nevednih, večinoma starejših ljudi in brezsrečno bogatenje na njihov račun, z eno besedo PREVARA, ki se ji velja čimdlje izogniti. Ker njihova storitev predstavlja izovraževanje, ki je večinoma diletantsko ali največ na nivoju povprečne semineske nalog (za ceno celotnega letnika študija) podjetje ne utrpi nobene škode, če zavrnete paket, večja težava je ker podjetje ne razkriva kje ima sedež, kdo ga zastopa, kakšno ima davčno številko, skratka za podjetjem se skrivajo nezane osebe, očitno brez vsakega poslovnega ugleda, zato niti tega ne morejo izgubiti. Prosim upoštevajte, da so njihovi akviziterji zelo vsiljivi in zavajajo glede tega kaj ponujajo, ponujajo neuporabno izobraževanje, ljudem pa natvezio gore in doline obljub o kriptovalutath. Čimdalje stran od njih, njihovih paketov in klicev.
Zgoraj povedano drži. Na zaupano jim telefonsko številko se takoj začne vztrajno in vsiljivo klicanje z različnih, tudi tujih številk, klicatelji pa te agresivno prepričujejo k nakupom vedno novih produktov, vedno znova, za vedno višje zneske.
Da ne bi bil gornji post narobe razumljen, njihove pakete, ki vam jih pošiljajo na dom, je najboljše takoj zavrniti brez plačila odkupnine. Gre za privid nakupa, v njih so vsebovane kartice s kodo, ki bi jo lahko poslali po el. pošti, glede na to, da stavijo na telefonsko prodajo, ali pa ničvredna darila, kot so neuporabne, zastarele tablice.
Mile.
o čem govoriš? Kakšna prevara? Kateri manjkajoči podatki? Na spletni strani lahko enostavno najdete vse informacije, tudi kaj storiti, če nočete prevzeti pošiljke – če nočete, potem nočete, torej se odrečete izdelku, nihče te ne bo preganjal. Te spletne seminarje uporabljam že dolgo in nisem imel nobenih težav.
Še več… v komentarjih eni pišejo, da ni stikov, drugi pa o preveč stikov, kako je torej? To malo izgleda kot čisto sovraštvo.
Kateri podatki? Ključne podjetje skriva. Le zakaj?
Za začetek podatek kje ima podjetje sedež, kdo je direktor in kdo ga zastopa v Sloveniji?
Kdo so famozni strokovnjaki podjetja in kje je možno preveriti njihove reference? Npr. za področje vlaganj v kriptovalute?
Aja saj res, eden od odgovorov sliši na ime domagoj.
Ali mora imeti vsako podjetje, ki deluje v Sloveniji in drugi državi, sedež v tej državi? Če ste trgovsko podjetje, ali morate imeti lastno pisarno? Tu in tam je odgovor ne.
Glede generalnega direktorja … ali mora vsako internetno podjetje res razkriti, kdo je njegov izvršni direktor? To velja predvsem za velika podjetja in korporacije, pri klasičnih spletnih trgovinah pa ti podatki niso pomembni. Obiščite katerokoli manjšo spletno trgovino, ki jo najdete, in preverite, ali najdete ime in priimek direktorja ter opis celotne strukture podjetja. Dvomim.
Glede strokovnjakov… če imaš znano ime, delaš na svojem kanalu, če ne delaš za druge. Če imate znano ime, a želite dodatno zaslužiti, delate tudi za druge. V zadnjih dveh primerih vam ni treba navesti imena in priimka, kajti kaj vam bo pomagalo, če boste izvedeli, da usposabljanje izvaja Anton Slak, če ga ne poznate,
Prosim, ne postavljajte čudnih obtožb, ki temeljijo samo na predpostavkah, ker to ni pošteno.
Potrjujem vse kar napisali. To je čista prevara. Prve tri pakete sem res plačal in nato ugotovil, da je to samo zavajanje ljudi. Vsaj 10 X sem jim napisal, da je to prevara in zahteva naj mi vrnejo moj denar. Denarja mi niso vrnili in še zmeraj pošiljajo pakete, ki jih takoj zavrnem.
To je univerza za pobiranje denarja od poštenih ljudi.
Ali ste opravili postopek preverjanja? Če ne, zakaj ste presenečeni, da niste prejeli povračila? Ta vrsta postopka mora biti dolga, da je popolnoma varna in da vas nihče ne bo oropal z lažnim predstavljanjem.
Sicer pa s tem kontaktom… Nikoli nisem imel težav z njimi, ko je prišlo do stika. Pri njih sem naročil več spletnih seminarjev in vedno je bilo v redu, zato nočem verjeti, kar praviš.
Se_en, 11.02.2024 ob 23:47
Pravno gledano se vam zaradi prevzema paketa ne more zgoditi nič, paket se vrne pošiljatelju. Poslovna ideja te Webinar Universe alias Webinar Academy je organizirana goljufija nevednih, večinoma starejših ljudi in brezsrečno bogatenje na njihov račun, z eno besedo PREVARA, ki se ji velja čimdlje izogniti. Ker njihova storitev predstavlja izovraževanje, ki je večinoma diletantsko ali največ na nivoju povprečne semineske nalog (za ceno celotnega letnika študija) podjetje ne utrpi nobene škode, če zavrnete paket, večja težava je ker podjetje ne razkriva kje ima sedež, kdo ga zastopa, kakšno ima davčno številko, skratka za podjetjem se skrivajo nezane osebe, očitno brez vsakega poslovnega ugleda, zato niti tega ne morejo izgubiti. Prosim upoštevajte, da so njihovi akviziterji zelo vsiljivi in zavajajo glede tega kaj ponujajo, ponujajo neuporabno izobraževanje, ljudem pa natvezio gore in doline obljub o kriptovalutath. Čimdalje stran od njih, njihovih paketov in klicev.
Domagoj kako pa prodaš te kartice oziroma kripto valute?