Webinar universe
DOMAGOJ je agitant ali morda sodelavec Webinar Universe.
domagoj, 04.04.2024 ob 13:24
Če želite kartico prodati, je najbolje, da se osebno oglasite pri njih. Poklical sem jih, potrdil lastništvo kartice in kmalu zatem prejel denar na račun.
Napiši naslov, ulico, pošto, davčno številko, obliko te gospodarske družbe kjer že je registrirana ali navedi vsaj eno obstoječo osebo z imenom in priimkom.
Ja tudi jaz imam problem s to mafijo goljufivo. Že prvič ,ko sem plačal brez podpisa sem vedel ,da so me ogoljufali. Po tednu dni se oglasi ga. Ilič in mi je povedala. da imam 900 evro na računu in ,da bodo še povišali če bom dal še kaj kripto valuto Solana . Dal sem. Čez par dni me pokliče Igor ,če bi dal kaj na BITCOIN ker bo zelo veliko pridobil na vrednosti. Dal sem tudi tokrat .Nikdar ne dobijo od mene ničesar – zakaj .Ker sem zahteval virtualno denarnico- so se pa začeli izgovori
Ta zadeva je super nateg. Danes je. Andrej Peterka izpeljal NATEG na kvadrat.
Obljubil je izplačilo denarja, da ki se je nabral od februarja do oktobra. Cifra za izplačilo je bila 7.500 eur. Od tega je zahteval polovico za svoje storitve t. j. Od deleža za mene je odbil še 300 eur, da bo kot vložek za naprej.
Teh 3.200 je rekel da se ne da speljati preko računa, da mora biti dnevni limit neomejen. Pa Preko svoje aplikacije je kopliciral celo popoldan, pa da te cisto izmuči in zahteva dostop do računa.
V glavnem ta goljuf je z obljubo da bo nakazal 3.200 eur, preko računa speljal finančni promet v višini 13.000 eur in to tako, da D a je denar nakazal, potem pa ga takoj spet dvignil in nakazal nekim drugim osebam. Pa ko je prenehal s svojim. Kompliciran jem je prekinil telefonsko povezavo. Ko smo preverili račun je bil ta prazen, da na njem ni pustil niti 100 eur, da ki so bili na računu prej. Goljufija na kvadrat. Bezite vstran od te mafije. Kaj na takšno poslovanje pravi g. Domagoj.
..
Potrjujejo izjave, prevare
Danes sem prejela paket, nikoli naročila, niti nisem poznala tega dobavitelja. Še sreča, da sem bila pozorna, ker sem sočasno dobila še eno naročilo in bila pozorna pri ceni.
Nemudoma zavrnila paket iz Ajdovščine.
Sedaj berem za kaj se gre in vaš čvek.
- Upam,da bo čim manj starejših ljudi opeharjenih