Wega

Ej, saj sem se samo hecal. NISEM najbolj resen in sekundo po tem mi kje bilo že žal, da sem se pošalil.
Kar je, je in sedaj lahko to popravim samo s čimbolj resnim odgovorom…
Najprej. naslavljati vprašanje le na enega je itak brezveze. Vsi, mišk… mislm, mouse, Laydi L ali hmmm ali Pero, ali _Tadej ali Tajfun_ ali kdorkoli (ma res oprostite ostali ne da se mi naštevat vseh) ti bodo z veseljem odgovorili.
Sedaj pa takole: najprej: kje zaboga si dobil 100 Mb povezavo? saj ne, da sem ti fovš, ampak jaz bi jo tudi imel.
Edino če slučajno malo mešaš bajte in bite in tule te usmerjam na mojo doktorsko disertacijoo bajtih bitih in vročih švedinjah
mogoče ti pomaga.
Pa še k eMuli:
Najprej moraš približno vedeti ateri paket imaš. 1028/256? 2048/528 ali kaj podobnega.
Mula res ni komplicirana. greš v zobato kolo (nastavitve) in poiščeš povezave ter spodaj klikneš na Čarovnik – in te vodi čez štelanje. spodaj boš videl izviro ali kbitov ali kbytov in če izbereš prve, potem vpišeš kar kolikor ti tvoj paket dovoljuje, če ne pa vse skup deliš z 8 in pišeš to. sicr pa itak ni ne vem kako važno kaj vpišeš. Mula ti ne bo delala ničhitreje pa če vpišeš 300 Mb povezavo.
Še edonkey: tule posodabljaš strežnike, samo klikni na link, ko bo mula pri volji:
Forum je zaprt za komentiranje.