Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Wellness za dva in seks

Wellness za dva in seks

Ima kdo izkušnje (čistoča oz. menjanje vode, ambient, osebje…) z razvajanjem v Rimskih termah??

V hotel Paka Velenje si sam natočiš vodo v kad in jo anto tudi spustiš,potem pa za vsako tudi sčistijo…..tam je higiena na prvem mestu……bila že tam in če bom še šla grem tja ker je zihr sveže 🙂

A mi kdo pove kje je kaksen tak wellness kjer je poleg jacuzija (in mogoce savne) zraven se postelja … slisal sem da obstaja

Priti morate v Babince (Ljutomer).

Ranč Jureš.

Sauna, jacuzzi in mehko ležišče.

In vedno sveža voda.

Hmm.

Terme Topolšica razvajanja v dvoje preverjeno najbol cisto in najbolje za to ceno…po vsakem razvajanju vse razkuzijo in vedno nalijejo svezo vodo!ze predno se odlocite in rezervirate vas vprasajo ali vam oni nalijejo vodo ali si jo zelite sami!notri imate veliko posteljo turska finska savna in pa velik jakuzzi z rocnim reguliranjem masaznih sob!prav tako dobite v pocivalisce svezo pitno vodo in pa caje vse skupaj pa je 3ure…pa veselo sexanje

Na Ranču Jureš, ki ga je že prej omenil duskopusko, sigurno zamenjajo vodo, ker jim še v navodilih piše, da moraš za seboj vodo izpustiti. Potem za naslednjega morajo naliti na novo… Imajo pa zraven tudi prijetno posteljo. Z ženo sva bila zelooo zadovoljna 😉

Jaz in znanec sva prejšni vikend najela zasebni velnes in lahko potrdim,da takoj ko zapustiš prostor pride snažilka in počisti,zamenja vodo,razkuži….

S kondomi?

Ja kako pa izgleda sex s kondomi? Le kaj imata od te gume?

https://www.slovenskenovice.si/bizarno/sokirani-boste-kaj-so-porodnicarji-nasli-v-noznicah-slovenk/

pazi to: ribe seksajo v vodi ☺

btw: ali dihaš, ko hodiš v množici ljudi (ki so lahko Covid prenašalci)??

Hm ne vem zakaj te moti nekaj sperme (mimogrede precej biološko čista zadeva ,polna beljakovin brez bakterij) ne moti te pa na litre urina v bazenih v katerih plavaš celo poletje. Tudi kakšn otrok ima kdaj redko blato ha ha….

Priporočam welnes haloška vila. Lahko vzameš za 3 ure lahko pa, da prespiš tam in zjutraj dobiš še obložene kruhke za zajtrk. Not je vse električni kamin, savna, postelja, masažna miza,masažna olja, glasba, intimna osvetlitev prostora, jakuzzi, v katerem je za vsako stranko čista voda. Poguglajte sva bila z mojo ene parkrat tam in nama je bilo vse super

Šarčevi volilci.

a misliš, da v navadnih toplicah, njihovih bazenih in jacuzijih ni izločkov drugih ljudi.

pa valda zamenjajo vodo v whirlpoolu! vedno ko sva sla midva je bila sveza voda in vse spucano. ni pa dobro sexati v whirlpoolu oz v kakrsni koli vodi ker to skoduje zenskemu spolovilu. seksajte izven vode in se nato v njej sprostite… 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
ITAK, 28.10.2021 ob 10:15

pa valda zamenjajo vodo v whirlpoolu! vedno ko sva sla midva je bila sveza voda in vse spucano. ni pa dobro sexati v whirlpoolu oz v kakrsni koli vodi ker to skoduje zenskemu spolovilu. seksajte izven vode in se nato v njej sprostite… 🙂

Pa ravno v vodi je užitek sexat. Ni lepšega, ko te baba naskoči v slani vodi sredi morja.

Kot sem zasledila v enem odgovoru, obstajajo te zadeve tudi za enega? To je ista stvar, samo da ne greš v paru? Ali je prav kaj posebnega za sproščanje, ko si sam? Hvala

Sama456, 28.10.2021 ob 11:20

Kot sem zasledila v enem odgovoru, obstajajo te zadeve tudi za enega? To je ista stvar, samo da ne greš v paru? Ali je prav kaj posebnega za sproščanje, ko si sam? Hvala

Hm?   Kako boš pa drugi del izpolnila, sex, če greš sama?   Malo težko, mar ne. No, mogoče s kakšno plastiko na baterije, sam to ni to.

Jebač, 28.10.2021 ob 11:27

Hm?   Kako boš pa drugi del izpolnila, sex, če greš sama?   Malo težko, mar ne. No, mogoče s kakšno plastiko na baterije, sam to ni to.

V mislih sem imela sproščanje, kakšno lepo glasbo, vmes profesionalno masažo, pa spet sproščanje in mir. Brez seksa. Sej zato pa sprašujem, če so te kopeli sa 1 osebo drugje in ne tam, kjer pari hodijo seksat.

Sama395, 28.10.2021 ob 11:48

V mislih sem imela sproščanje, kakšno lepo glasbo, vmes profesionalno masažo, pa spet sproščanje in mir. Brez seksa. Sej zato pa sprašujem, če so te kopeli sa 1 osebo drugje in ne tam, kjer pari hodijo seksat.

In kdo te bo masiral?

Jebač, 28.10.2021 ob 11:57

In kdo te bo masiral?

Maser/ka.

Tudi midva greva najrajši v terme zreče,ker res moraš malo počakati,da nalijejo novo vodo.Če predolgo čakaš ti še podarijo kakšno uro več za razvajanje😊

Jaz seksam doma v postelji.Najceneje, najlepše in najboljše.

Garantirano.

V vodi seks ni bil še nikoli nič posebnega.

OMG, 28.10.2021 ob 13:09

Jaz seksam doma v postelji.Najceneje, najlepše in najboljše.

Garantirano.

V vodi seks ni bil še nikoli nič posebnega.

Pridi ti bom pokazal in dokazal kako je lepo.

Kaj pa Korošec v Mozirju.Tja ravno zato pari hodijo…

Jojo eni pa res pojma nimate….Mi vsaki stranki damo frišno vodo

New Report

Close