Wellness za dva in seks
Terme Topolšica razvajanja v dvoje preverjeno najbol cisto in najbolje za to ceno…po vsakem razvajanju vse razkuzijo in vedno nalijejo svezo vodo!ze predno se odlocite in rezervirate vas vprasajo ali vam oni nalijejo vodo ali si jo zelite sami!notri imate veliko posteljo turska finska savna in pa velik jakuzzi z rocnim reguliranjem masaznih sob!prav tako dobite v pocivalisce svezo pitno vodo in pa caje vse skupaj pa je 3ure…pa veselo sexanje
S kondomi?
Ja kako pa izgleda sex s kondomi? Le kaj imata od te gume?
https://www.slovenskenovice.si/bizarno/sokirani-boste-kaj-so-porodnicarji-nasli-v-noznicah-slovenk/
- Priporočam welnes haloška vila. Lahko vzameš za 3 ure lahko pa, da prespiš tam in zjutraj dobiš še obložene kruhke za zajtrk. Not je vse električni kamin, savna, postelja, masažna miza,masažna olja, glasba, intimna osvetlitev prostora, jakuzzi, v katerem je za vsako stranko čista voda. Poguglajte sva bila z mojo ene parkrat tam in nama je bilo vse super
ITAK, 28.10.2021 ob 10:15
pa valda zamenjajo vodo v whirlpoolu! vedno ko sva sla midva je bila sveza voda in vse spucano. ni pa dobro sexati v whirlpoolu oz v kakrsni koli vodi ker to skoduje zenskemu spolovilu. seksajte izven vode in se nato v njej sprostite… 🙂
Pa ravno v vodi je užitek sexat. Ni lepšega, ko te baba naskoči v slani vodi sredi morja.
Sama456, 28.10.2021 ob 11:20
Kot sem zasledila v enem odgovoru, obstajajo te zadeve tudi za enega? To je ista stvar, samo da ne greš v paru? Ali je prav kaj posebnega za sproščanje, ko si sam? Hvala
Hm? Kako boš pa drugi del izpolnila, sex, če greš sama? Malo težko, mar ne. No, mogoče s kakšno plastiko na baterije, sam to ni to.
Jebač, 28.10.2021 ob 11:27
Hm? Kako boš pa drugi del izpolnila, sex, če greš sama? Malo težko, mar ne. No, mogoče s kakšno plastiko na baterije, sam to ni to.
V mislih sem imela sproščanje, kakšno lepo glasbo, vmes profesionalno masažo, pa spet sproščanje in mir. Brez seksa. Sej zato pa sprašujem, če so te kopeli sa 1 osebo drugje in ne tam, kjer pari hodijo seksat.