Wellness za dva in seks
saj je, 23.07.2009 ob 05:02
Saj je to kar draga zadeva, tako da ne pričakuj da se ne pose…. Glede menjave vode, mislim, po moji logiki da jo najbrž ne. Torej bodo tvoji izločki plavali v družbi drugih izločkov. Ker čist za vsakim pa ne pucajo. Zanimivo. Ona bi, drugi pa ne bi.Pa saj je enako v bazenih.
Seveda, da pucajo -morajo: KO ti najameš “welness masažno bano za dva s flašo šampanjca” stane to nekje okoli 200 EUR. In ja tržijo to – tudi po fitnes centrih – vem, ker v našem lokalnem se tudi to gredo – romatika v dvoje; imajo poseben ločen del v predelu savn, eno infra savno, veliko mazažno kad s šobami, ki je navoljo samo za “zakup za dva”. In ja, po kurbariji za vsakim spucajo 🙂
pa res nimate, 28.10.2021 ob 18:22
Pa res nimate drugega prostora, da seksate kot tam, da morajo drugi vašo spermo pucat?
Res nimate druge možnosti? Ne vem no, ampak meni ste nagražni vsi, ki seksate tako, da morajo drugi za vami spermo pucat.
denar kupi vse – fouk plac alias soba penziona, hotela, karkoli za popoldanski počitek, ali pa “zakup savne za dva” v kakšnem fitnes centru, toplicah, ipd. Ne seksajo vsi samo v hosti na dekci, naslovenji ko padet tema na drevo, ali pa v avtu, da je “čim cnej” in brez stroškov za jajca spraznit. Nekateri se pač tudi skeširajo in potem še stuširajo, ne samo šlica zaprejo 🙂
Seksajo ti že pri belem dnevu v bazenu in jih moraš opozarjat. Kaj šele v savnah in v kakšnih tematskih jamah. Imaš tudi posebne “VIP” programe po zaprtju. To pa so potem prave swing zabave. Vode se v velikih bazenih seveda ne zamenja. Bilo je tega dobrih 10 let nazaj kar sem služboval na enem izmed znanih Ljubljanskih kopališč.
delo nekoč v turizmu, 28.10.2021 ob 18:39
denar kupi vse – fouk plac alias soba penziona, hotela, karkoli za popoldanski počitek, ali pa “zakup savne za dva” v kakšnem fitnes centru, toplicah, ipd. Ne seksajo vsi samo v hosti na dekci, naslovenji ko padet tema na drevo, ali pa v avtu, da je “čim cnej” in brez stroškov za jajca spraznit. Nekateri se pač tudi skeširajo in potem še stuširajo, ne samo šlica zaprejo 🙂
Lej, meni osebno so nagražni ljudje, ki tako seksajo, da morajo drugi njihov spermo pucat. Pa ne glede koliko za to plačajo.
Saj, če greš v hotel s pet zvezdicami, ti tudi strežejo od spred in zad. AMpak, če si kulturen, ne pustiš posranega WCja, ne pustiš sperme okrog in okrog…
Kulturni ljudje pač svoje izločke sami za sabo pospravijo pa naj bo drek ali pa sperma in ne glede ali so v najbolj zanikrnem hostlu ali pa v hotelu s 5 zvezdicami.
Najbrž ne vzameš romantični paket v dvoje, zato da se samo gledaš tam…. misnim da je večina oseb ki to uporablja lepo vzgojena in poskrbijo za čistočo za sabo…. na vsakem javnem kopališču je v vodi več umazanije pa nihče ne komplicira… najbrž ljudje z hrano in pijačo zavžijemo veliko bolj umazane stvari kot so človežki izločki…
V enem takem resortu sem fasal glivice, ven pa so udarile z vso silovitostjo po enem dobrem tednu morja, sem mislil da mi bo tič odpadel, do sedaj nisem imel nobenih težav, spomladi pa sva koristila bone … Pa ni bila nobena lukna, vikend za dva preko jurja dvesto, zato toplice , centri dobrega počutja in podobne kontinetalne norosti, ne hvala, nikoli več.
Ne vem693, 22.07.2009 ob 21:45
V raznih termah, v wellness centrih obstajajo programi za pare – romantični, kopanje, masaža, šampanjec …
Zadeva naju mika, ampak ne veva, kako je tam s higieno. Najbrž se ljudje tam v tistih bazenčkih tudi “poseksajo” in kaj potem? Zamenjajo vodo, se zanašajo na filtriranje in kemikalije. Res nimam pojma, kako je s tem, ker meni se obrača, če pomislim, da bi se midva kopala, seksala v vodi, kjer plavajo izločki drugega para.
Morda malo čudno vprašanje, ampka bi bila res hvaležna za odgovor. A vi seksate v teh whirlpoolih?
slovenski domobran, 28.10.2021 ob 20:54
Jaz sem mojo nasadil kar v Jakuziju, porival sem jo v vse odprtine kar jih prmore, na kocu sem spustil v vodo, nemara je bila potlej še bolj zdravilna, moja sperma je čista beljakoviska hrana, edino kar se vsake toliko zgodi, kakšna se neplanirano zredi..
marš ti gnusni butalski smrad.
Menjajo vodo malo kje..Ker sem delav v takih welnesih..Voda se sicer očisti z raznimi kemikalijami,nastane pa problem vnetja zaradi tega..Sploh pri zenskah.Ker s penetracijo se vse to vnasa..Tako da zna biti kasneje zelo neprijetno..Tudi tega poznam veliko primerov..Seveda o tem kasneje ne govori dobena..Sram ..Tako da v masazni kadi ali jakuziju se sprostite,stusirajte potem pa ima vsak welnes posteljo oz nekaj za lezat..Tam pa se kresnite..Priporocam pa pred tem za v vodo kako kocko ledu..poiskusite..kasneje boste ze pod tusem se lotili zadeve…
Pa lep pozdrav vsem