Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek WhatsaApp po novem -telefon

WhatsaApp po novem -telefon

Sem kar v letih in novosti mi niso pri srcu.
Paket imam od Bob in to brez naročnine. Največkrat uporabljam WhatsApp, da so stroški manjši. Po novem to ne bo več mogoče.

VPRAŠANJE
Kaj moram vzeti paket z naročnino, da bo to omogočeno?

za whatsapp rabiš prenos podatkov, drugače mislim, da ne bi smel biti problem. Ne vem, zakaj bi bilo to povezano z naročnino. Mogoče imaš pri Bobu tako varianto, da so samo klici in sms-i, brez interneta, ker potem ne gre.

za whatsapp rabiš prenos podatkov, drugače mislim, da ne bi smel biti problem. Ne vem, zakaj bi bilo to povezano z naročnino. Mogoče imaš pri Bobu tako varianto, da so samo klici in sms-i, brez interneta, ker potem ne gre.
[/quote]

Hvala za odgovor.
Verjetno bo treba prešaltat na boljši telefon. Vse, kar je staro, se iztroši.

Kaj pa naj bi Whatsapp spreminjal, da uporaba ne bo več mogoča?

Hvala za odgovor.
Verjetno bo treba prešaltat na boljši telefon. Vse, kar je staro, se iztroši.
[/quote]

Ja sam kako si ga pa do zdej uporabljala? Če si ga fo zdej lahk, potem ne vem zakaj bi bil kriv telefon.

Ne vem, na telefon dobivam neka sporočila od BOB- a, da bo ukinjeno. Ko pogledam, me vrže na neko angleščino, ki je žal ne razumem.
Sem bila v dvomih, ali je kriv telefon ( moj ni pameten🤔) ali pa to, da nimam naročnine oz posledično majhen račun.

Evo, sem pogledala.

Konec podpore.
Microsoft je prenehal s podporo za naprave Windows Phone. Posledično bo WhatsApp prenehal z delovanjem na tej napravi po 31.12.2019. Pritisnite na “preberite več” za več informacij o prehodu na podprto napravo. In potem gumb.. preberite več..sama angleščina.

Ajaj, če imaš Nokio Windows, bo pa verjetno res čas za zamenjavo. 🙂 Sčasoma bo po moje vse nehalo delat, ker ta operacijski sistem ni nikoli zaživel in gre na smetišče zgodovine.

Še vedno pa lahko uporabljaš Viber. Sicer brez posodobitev, ampak vseeno.

Ajaj, če imaš Nokio Windows, bo pa verjetno res čas za zamenjavo. 🙂 Sčasoma bo po moje vse nehalo delat, ker ta operacijski sistem ni nikoli zaživel in gre na smetišče zgodovine.
[/quote]

Ja, res imam Nokio.

Hvala za odgovor.

Microsoft ukinja podporo za WhatsApp.
Potrebno bo spremeniti ustrezen mobilnik, ki bo ta WhatsApp podpiral, android.
Tudi sama bom menjala mobilnik za android, ker ima tale sedaj windovse10 in šteka.
Ves čas se resetira. Tudi SIM kartico moram menjati za novo.

Ne vem pa še, kateri android bi bil pravi.

Postoji li neka besplatna verzija za android?

Whatsapp možete preuzeti besplatno zauvijek ovdje https://modilimitado.com/jtwhatsapp

New Report

Close