Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Whirlpool – ja ali ne

Whirlpool – ja ali ne

V kratkem nameravam kupiti pralni stroj Whirlpool in pomivalni stroj za katerega se še nisem čisto odločila (Whirlpool ali Bosh).

Zanima me če ste in zakaj niste zadovoljni z aparati te znamke.

Vaša pomoč mi bo zelo pomagala pri odločitvi.

Hvala in lep večer vam želim.

MI SMO Z BOSHEVIM ULTRA ZADOVOLNJI:

Mi imamo pomivalca Whirpool in smo zadovoljni.

tašča je zadovoljna s pomivalnim strojem bosh in s pralnim whirlpool.
mi imamo vse gorenje in smo zadovoljni. zelo.

Imamo Whirlpool pralni stroj star dve leti in smo zadovoljni. Pomivalca imamo Candy, star je vsaj 15 let in smo tudi zadovoljni.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Moji starši in moja dobra prijateljica – precej nezadovoljni z Whirlpoolovim pralnim strojem. Ko je serviser 14 dni od nakupa prvič prišel k mojim, je rekel “oh, a Whirpool imate, potem bom pa še večkrat tukaj”. :((

nam je tudi crknil 2 tedna po nakupu, pa od tistega popravila dela brezhibno.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

ravno danes smo kupili nov pralni stroj Bosch. Do zdaj smo imeli 10 let Candy-ja in tudi ni bilo težav. Je pa že odslužil svoje.

LP Maja

Lep pozdrav !

No, mi smo bili do včeraj blazno zadovoljni z Whirlpoolovim pomivalnim strojem. Potem pa zvečer nekaj melje, vrže elektriko ven. Popoldne ga mož odpre in vidi, da spušča cev. Jo je prežrlo in nam je dopoldne dvignilo parket. Kako se je to lahko zgodilo, ne vem, ampak Whirlpoola ne več. Pa ne samo zaradi nas, je veliko kritik nasploh.

pri nas mamo tud boschov pomivalni stroj in v 4ih letih še ni blo treba serviserja klicat

New Report

Close