Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Whirlpool – kvaliteta?

Whirlpool – kvaliteta?

Živjo!

Imamo še ne eno leto star pomivalni stroj te znamke in se je pokvaril!! Zanima me, kakšne izkušnje imate drugi s to znamko. Rada bi se prepričala, preden gremo v popravilo.

A se vam pogosto kvarijo?

Lp, N.

Midva imava WP79 leto in pol, brez pripomb.

Bodi vesela, da se je pokvaril v času garancijske dobe in popravila ne bo potrebno plačati. Moj pomivalec je Bosch in sem z njim zelo zadovoljna in bi ga vsakomur priporočala, a se je šel pokvarit ravno tri mesece po izteku garancijske dobe. Smola pač. Tudi serviser se ni mogel načudit, a kot se je pokazalo, je bila okvara posledica skrite napake, ki jo je imel že novi stroj, a je prišla do izraza šele po daljši uporabi. Se lahko zgodi čisto vsaki blagovni znamki.

Imam pralni stroj in sem zelo nezadovoljna z njim,pravzaprav z elektroniko.

imamo hladilnik in je super, smo zelo zadovoljni!

Si prepričana, da se je pokvaril? A je crknil? Pri nas se včasih pokaže določena koda, ampak to pomeni samo, da je treba očistit filter. Mi smo s strojem zelo zadovoljni.

Whirlpool pom. stroj WP79 javljal napako, klicali serviserja, serviserju se ni sanjalo in je rekel, da imamo pač premajhen pritisk vode v ceveh. Halooo???!!! Ko sem ga kupovala, sem izrecno povedala, da sem v 6. štuku. Ne vem, kako potem tistim v 10. štuku lahko normalno dela. Seveda je bilo vse skupaj blabla, ker serviser ni našel napake. Samo resetiral ga je in živjo – zdravo. Zdaj dela – trkam na les.

Whirlpool pomivalni predal javljal napako. Najprej ga noben serviser ni želel pogledat, ker nimajo izkušenj s predali. Končno dobimo nekoga, ki pom. predala v živo sploh še ni videl. Ugotovi, da nekje pušča voda in če prepogosto perem se je nabere toliko, da se stroj zablokira. Popravil ni, ker ni vedel, kako. Partner je klical na vse možne Whirlpool številke in najbolj pameten odgovor, ki ga je dobil od zastopnikov, je bil, naj čim več peremo, da se bo še enkrat nabrala ta voda, pokličemo serviserja in naj popravi. Serviser je pa rekel, da bi moral vzeti predal s seboj v delavnico na popravilo in tako bi bila kak teden brez.

Če si nočeš nakopati problemov, ne kupuj Whirlpoola. Po mojih izkušnjah je Bosch najboljši (poleg Miele, ki so svinjsko dragi), vendar tudi Bosch ni več, kar je bil 15 let nazaj. Tisti stroji so bili kot tanki – večni. Danes je njihova povprečna doba 7 let, kar je še vedno največ med vsemi ostalimi.

Ja, definitivno se je pokvaril. Sicer laufa, a ves čas nekaj hudo škrta in buta, kot bi se nekaj zadevalo v njem. Nato sam ugasne in začne lučka na startnem gumbu utripati. Smo ga resetirali, pa isto. Ni variante, da se kaj zatika, filter je prav tako očiščen.

Smo že poklicali servis, in seveda, sem vesela, da je znotraj garancije.

Lp, N.

Whirpool steklo-keramicna plosca, pomivalc, pralni stroj in hladnik – vse 2 leti – odlicno, BP. Je pa res, da je bilo naroceno direktno iz USA.

Manja*

Tudi sama sem se nedavno ukvarjala s Whirlpool pomivalcem. Moj je star 1,5 leto. Preglejta še vse šobe (se zelo lepo snamejo) in pri meni je bila sneta cev na zadnji steni pomivalca (v pomivalnem stroju), ki je dovajala vodo v zgornjo košaro. Lepo se je nataknila nazaj in sedaj zopet dela OK. Upam, da vama bo uspelo.

Pred enim mesecem sem kupila nov whirpoolov vgradni pomivalni stroj.Cena 139900 sit.Montirali smo ga v novo kuhinjo.In glej ga zlomka, po nekako treh pranjih opazim , da na desni strani vrat voda kaplja . Pri naslednjem pranju vse vredu.Potem pa spet , tako , da je bila mala lužica. Kličem serviserja, pravi, da ne more točiti in da naj mizar , ki ga je vgradil preveri, če je ravno postavljen, da drugo ne more biti.Pride mizar, se čudi, da bi bilo to krivo, pa vseeno še enkrat naštima. Nekaj pranj spet vredu, včeraj spet začne med pranjem kapljati na desni strani vrat. Za znoret!Vsi pravijo, da ne sme točiti, če so vrata zaprta, tudi ne , če bi stal postrani. Klicala sem serviserja, da pride pogledati. Bom poročala kaj se bo izcimilo.Mam pa že vsega dosti.

Ali ima kdo izkušnje s whirpool izdelki?
Nameravamo kupiti pečico,hladilnik,pomivalni stroj,kuhinjsko ploščo.

HVALA

obup!

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Vse deluje navzven kot je potrebno. Polni hvale na int. strani ! Na vznotraj pa je uvoznika Whirlpoola tako sram , da ne objavi niti SVOJEGA naslova firme , tel. št. zvoni v prazno , njihovi ingenirji so pa serviserji po Sloveniji . I se ti zgodi, da ti termostat začne svojo igrico in ga želiš zamenjati. Kombinirani hladilnik 270 l spodaj 3 police zmrovalnika , zgoraj hladilnik . Greš k serviserju-trgovini navedenemu tudi za Whirlpool in ko prineseš kodo , prodajalec reče 14 dni dobavni rok za nov termostat ., ki stane 30€ ! En dan prej sem dobil v isti trgovini takoj amortizerje za Gorenje PS star 20 let . Kam z zmrznjenimi stvarmi , vsi imajo polne zmrzovalnike in kako biti brez hladilnika 14 dni , vedo samo UVOZNIKI in WHIRLPOOL ! Nikoli več me takšni PAGLAVCI in BARABE ne bodo nategnile s svojo reklamo !

Moj hladilnik pa dobro dela že 10 let… brez problema.

New Report

Close