Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Whitney Huston – dokumentarec

Whitney Huston – dokumentarec

Je kdo gledel včeraj na SLO2 dokumentarec o Whitney Huston?

Dobro so jo uničili…ljudje , ki bi ji morali biti v oporo!

Pohlep je prasi ca. Ko so zavohali denar, jim je šlo samo to po glavi, kako bi jo oskubili. Zanjo se ni nihče kaj dosti sekiral. Žalostno.

Pa ja, narkomanom so zmeraj za vse drugi krivi. Nihče je ni s pištolo na glavi silil v drogiranje. Vsak sam nosi odgovornost za svoje življenje!

Ja, tudi mene je šokiralo …..edino osebo, ki bi jo lahko izvlekla iz dreka so pa načrtno odrezali iz njenega življenja.

Potem pa še njena hči….po isti poti navzdol. Žalostno.

Žal mi je zanjo. Mi je pa že tako vedno delovala kot srna preplasena.
Za neke vrste vzgled je Madonna.
Še vedno naj bi imela vse vajeti v svojih rokah.
To je to.
Hvala si bom ogledala to oddajo.
Kako se imenuje/naslov.

https://tv-spored.siol.net/kanal/slo2/oddaja/whitney-smem-biti-kar-sem/409990152/datum/20190505

Uničevala se je sama. Tisti, ki so ji to hoteli preprečiti so bili izločeni. Nekateri pa iz lastnih interesov ji niti niso poskusili preprečiti. Kolesje se je vrtelo, denar je letel z vseh koncev… Tragičen lik in žalosten konec.

Obstaja še en dokumentarec o Whitney. Tistega so predvajali pred 2 mesecema na Vox-u. Tisti
je bil še bolj obsežni kot ta včeraj na SLO 2. Tam so jo kazali tudi ko je bila čisto zadrogirana in nekaj ur pred smrtjo. Tam je kazalo,da v bližini ,kjer je umrla Whitney je njen agent lepo praznoval na zabavi po podelitvi Emmyev,čeprav so vedli,da je pevka umrla.

Tega na SLO 2 so lepo rezali….

New Report

Close