WHO: prišli bomo v vaše stanovanje in odstranili vse okužene!
Res vse verjamete, kar vam nekdo servira?
Fakenews letijo z vseh strani te dni. Tudi s tistih kao dobronamernih. Ninamvseeno pa to.
[/quote]
Hočeš rečt, da je ta video fake news? Možno je vse, ampak zadaj za tipom, ki govori, je “poster” od W.H.O. in kdo misliš, da potem to govori?
Na videu je Dr Michael Ryan, Executive Director, WHO Health Emergencies Programme
https://www.who.int/dg/who-headquarters-leadership-team
Kako je torej lahko to fake, da slišim?
mogoce zmontiran posnetek?
[/quote]
Dejansko je tako povedal. Sem zdaj gledal celoten video na njegovem Twitter profilu. Video je bil objavljen 30. marca, začne pa se na 54. minuti.
Nisem rekla da je en majhen izsek fejk. Celoten video je montaža z enim samim namenom, prikazati virusno zadevo kot zaroto.
To, kar je pa ta dec na who izjavil pa groza ja, se strinjam – ampak priseben človek ve, da ljudje tega niti slučajno ne bodo dovolili. V EU niti ena država tega ne prakticira, v ZDA bi pa oranžnolascu morda celo kaj takega zadišalo, ampak ipak so to njegovi volilci in če proba kaj takega, bo zagotovo upor, ljudje niso neumni. Enako velja za vsako drugo državo.
Tako da ne širite panike po nepotrebnem.
Res vse verjamete, kar vam nekdo servira?
Fakenews letijo z vseh strani te dni. Tudi s tistih kao dobronamernih. Ninamvseeno pa to.
[/quote]
Ti pa kar vse zavrneš, kar se ti zdi čudno, brez da preveriš? To ni nič manj bedno od tega, kot da vse verjameš.
Klik na 54. minuto.
https://t.co/TaP7YsqSaB?amp=1
Nisem rekla da je en majhen izsek fejk. Celoten video je montaža z enim samim namenom, prikazati virusno zadevo kot zaroto.
To, kar je pa ta dec na who izjavil pa groza ja, se strinjam – ampak priseben človek ve, da ljudje tega niti slučajno ne bodo dovolili. V EU niti ena država tega ne prakticira, v ZDA bi pa oranžnolascu morda celo kaj takega zadišalo, ampak ipak so to njegovi volilci in če proba kaj takega, bo zagotovo upor, ljudje niso neumni. Enako velja za vsako drugo državo.
Tako da ne širite panike po nepotrebnem.
[/quote]
Virusna zadeva je nateg stoletja, to je meni bilo jasno, še preden sem sploh kak video ali teorijo zarote na to temo prebral/pogledal.
Zgornjega videa nisem gledal, sem sem ga dal izključno zaradi izjave WHO-ja.
Ti pa kar vse zavrneš, kar se ti zdi čudno, brez da preveriš? To ni nič manj bedno od tega, kot da vse verjameš.
Klik na 54. minuto.
https://t.co/TaP7YsqSaB?amp=1
[/quote]
Daj beri. Nisem rekla da je en majhen izsek fejk. Pogledala sem si ves video in večina ga je čisto navadna montaža. V tem kontekstu izgubijo vso težo tudi posnetki, ki so resnični. To pravim,.
hvala,nisem vedela.Morda ves zakaj je tako,da nimajo vsi;vse veje?
[/quote]
Roko na srce, ne vem, po moje naj ne bi bilo v skladu z njihovo filozofijo, da ima policist strelno orožje, kaj pa vem, kao, da ni tak represivec, ampak prijaznež, ki predvsem pomaga ljudem.
Če mi pošlješ zalogo tvojih arcnij stare mame za okoli pol leta, seveda zastonj, sem pripravljen na testiranje in to na samemu sebi.
Če kaj pomaga ti bom pomagal s prodajo ( moja provizija 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} minimalno).
Sicer pa umakni tvoje nezakonito oglaševanje. Forum je namenjen za izmenjavo mnenj v 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} podkapacipiranih osebkov.