Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka William in Kate bosta nečaka spoznala šele danes?!!!

William in Kate bosta nečaka spoznala šele danes?!!!

Harry in Megan sta imela na obisku že prijatelje, Harryjev brat pa bo videl dojenčka šele danes?

Jaz mislim, da se bosta cel dan sekirala, ker je tebi nevljudno. 😉

Ja in?

Vidi se, da so odnosi med bratoma slabši, odkar je prišla Meghan.

a to, da imata william in kate toliko obveznosti, da nista utegnila še prit na obisk ti pa ni padlo na pamet?

avtomatsko sklepaš, da kaj? nista do danes bila povabljena??

O slabih odnosih govorijo že ptički na vejah, mislim pa da je najbolj občutjive sorte v tej zmesi Kate, ki se boji, da bo Meghan požela več pozornosti kot ona. Lahko, da sta imela obveznosti, čeprav v to dvomim.

[/quote]

Bla bla bla – prej je katica mela komando in lezla v rit kraljici, deda sta tak plesala kot je katica rekla, sedaj pa je tanova vdarla po mizi pa rekla, da bo ona svojega deda sama komandirala hvala lepa.

Meni tole zgleda tipičen babji ravs in lovljenje naklonjenosti kraljice.
Megan bo popušila.
Sledi kreg in selitev na drug kontinent.
Katica bo harala s svojimi 3 froci (če ne štirimi).
Wiliam pa bo plesal kot bo žena žvižgala poleg pa kaka razumevajujoča ljubica ali dve.
Za vsako novo ljubico bo Katica dobila še kako titulo zraven.

lepo vzgojeni sorodniki dajo mladi mamici vsaj tri tedne po porodu mir!

Ni bil Heri službeno odsoten?

Ali pa kakšnega bolnega otroka doma. Pri njunih treh tamalih je to statistično zelo verjetno.

Vsi so paraziti.
Toda, dokler je ovc za striženje dovolj…

[/quote]

Zdaj se pa se jaz sekiram kot onadva. 😁

A prijatelji pa lahko pridejo na obisk že nekaj dni po rojstvu?

[/quote]
Tudi lepo vzgojeni prijatelji nekaj dni po rojstvu ne prihajajo !!!!

[/quote]

NE.

pravi prijatelji se znajo obnašat, če ne, niso prijatelji!

Bla bla bla – prej je katica mela komando in lezla v rit kraljici, deda sta tak plesala kot je katica rekla, sedaj pa je tanova vdarla po mizi pa rekla, da bo ona svojega deda sama komandirala hvala lepa.

Meni tole zgleda tipičen babji ravs in lovljenje naklonjenosti kraljice.
Megan bo popušila.
Sledi kreg in selitev na drug kontinent.
Katica bo harala s svojimi 3 froci (če ne štirimi).
Wiliam pa bo plesal kot bo žena žvižgala poleg pa kaka razumevajujoča ljubica ali dve.
Za vsako novo ljubico bo Katica dobila še kako titulo zraven.
[/quote]

Omg omg omg. Dobivamo novice iz prve roke, kakšna čast!!! Gospa, ste vi ena od žlahte od tam?

Zdaj se pa se jaz sekiram kot onadva. 😁
[/quote]

Ne jaz se bolj. Sem čist na koncu z živci, jemljem pomirjevala.

A nima človek pravice, da si sam izbira prijatelje? Tudi obiske jaz navadno sama povabim tiste, ki želim. Zakaj bi mirali biti kate in meghan prejateljici? K meni je prišla ena prijateljica v prvem mesecu. Za druge nisem imela energije.
Najbrž pa ima kraljevi dojenček varusko 24 ur na dan in meghan pa harry vse obroke skrbno pripravljene, posodo pomito in cunje zlikane. Stanovanje je najbrž tudi tipi topi. Jaz obiskov nisem vabila tudi zato, ker nisem imela vsega postorjenega. Ne morem jih povabit v razmetano in umazano stanovanje. Nisem pa imela nikogar, ki bi pomagal. Razen moza, ki ima zahtevno službo.

Tu je vprašanje o kraljevi družini, ki je na očeh javnosti, ne pa o tebi. Zato je zelo čudno, da so prijatelji prej videli otroka, kot stric, ki je celo prestolonaslednik.

Avtor, še sreča, da si povedal, ker drugače bi bili ob življenje.Najlepša hvala, res za življenje je zelo pomembna novica, sploh pa kakšne gatke bo Megi imela ob srečanju bi tudi bilo pomembno zvedeti.

Res je, kako lahko folk pri tem razvoju sprejme to za normalno, da so iz proračuna (njihovega dela) plačani in celo spominke kupuje, pa tam dneve kampira, celo v dežju, se človek vpraša po zdravi pameti.

Kralji so včasih imeli svojo funkcijo in odgovornost, ko so bili liderji in zaščitniki, največji bojevniki in zato v primeru vojne v prvi bojni liniji, pa tudi sodniki in ne samo paraziti za afne guncat (prašanje kaj vse počnejo z vsem tem časom in kešom danes, kadar ne pozirajo za javnost, no Willi je že pokazal, da je na poti svojega varajočega očka, ki je Diano isto med nosečnostjo, no ta je počakal vsaj do tretje, če…in potem se jezi, da je to njegova zasebnost…res bebavo, da ne ve niti zakaj je tam) in ves ta pokvarjen cirkus pa plačuje še bolj butast in pokvarjen folk, ki ne razume, da v naravi ima človek svojo zdravo funkcijo in, če ni zdrava je p(okvarjena) oz. bolana in kot takšno je potrebno odstraniti. Ampak očitno igre prestolov in igre lakote si folk še kako želi.

New Report

Close