Najdi forum

???.exe is not a valid Win32 application

Mene zanima kaj to pomen. Igrco sm si inštalerala, k jo pa hočm pognat mi pa tole napiše in je noče pognat. A lahko to nekak popravm al ni šanse.
Hvala za odgovore.

Aja, pa pozabla sm povedat, da mam Windows XP.

Inštalerala ali presnela? Slab presnetek lahko povzroči točno to napako.

Ali pa če je kakšen star program, kaj je potem v kombinaciji z WinXP si lahko predstavljaš (not working). Možna je tudi napaka v registru, zaradi česar skoraj nič ne moreš inštalirati (format).

Poskuši še kompatibilnost. Klikni na lastnosti datoteke in nastavi kompatibilnost na Win 98

Sm šla pol še v druge forume mal pogledat in sm ugotovila, da se tega ne da popravt – zarad winXP – jev. Aja, sm pa probala tud kompatibilnost, pa ni blo nč.Možna rešitev je samo ta, da zamenaš windowse. 🙂
Baje, so teli XP- ji mal čudni. Vseen hvala za pomoč.
LP

Ne vem bejba če je tole čist tkole, povej vsaj katero igrico si si naložila pa bomo vidli če res nimaš šans v XPjih.

Naložila sm si Simse. Jst sm prebrala, da kao kšne igrce ne delajo v XP-jih. Ne vem no, upam, da to ni res.

Ja s Simsi je pa lahko problem na XPjih.
Vendar se jih tudi da pripravit, da normalno delajo pod XP.

Največkrat je razlog za nedelovanje je predvsem v driverjih za grafične kartice, tao da najprej poberi zadnje driverje za tvojo grafično iz proizvajalčeve strani.

Nato naloži service pack za XP.

Na koncu pa IZKLOPI kompatibilnost za 98/ME.
Če imaš nastavitve za grafično kartico nastavljene na True Color(24 ali 32 bit) jo zmanjšaj na High Color(16 bit)

Potem bi pa skoraj moralo delat.

O madonca kolk bom mela dela :). Za grafično sm pa vidla, da so že novi drajverji in jih bom seveda naložila. Si bom v soboto vzela cajt in vse tole poštimala.
Res hvala za tvoj odgovor in upam da bo tole deloval.
Bom sporočila kako bo!

Lep pozdrav
bejba

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close