Win 7 na win 10
Že 2 dni se ukvarjam z nadgradnjo iz win 7 (home premium) na win 10 in mi še ni uspelo. Sem naredila čisto novo inštalacijo win 7. Naredila CD (iso) s servisem packom 1 za win 7, jih inštalirala. Namestila Pomočnika za nadgradnjo na win 10….. Vse je videti ok. Dejansko nadgradnja že poteka… ustavi se nekje na 83 % in potem nazaj naloži ta stare windowse…. in mi ne izpiše napake…. kar je še najslabše od vsega….
Preden sem naredila novo inštalacijo win 7, mi tudi ni hotel nadgraditi, ampak je vedno javljal eno in isto napako…. čeprav ne vem, mogoče mi manjka še tale update… System Update Readiness Tool for Windows 7 for x64-based Systems (KB947821)
Men je ratalo in boljš mi je bil win7. Drugač pa, ti si tista, ki je zadnič napisal, da bi se dopisovala, nakar se je razplametela debata o f. fehtarjih. Samo tako mimo grede, koliko tako imenovanih f. fahtarjev se ti je javilo zaradi statistike tukaj na Mon-u,, ker splošno mnenje po prebranem je bilo, da bo velik naval. V naprej se zahvaljujem za odgovor in vas lepo pozdravljam….
Sej men je tudi na enem računalniku, čeprav je bil problem z inštalacijo na win 8.1, kjer so mi celo na mikrosoftovi podpori svetovali, naj dan novo inštalacijo. Pa je nisem, ker sem problem rešila…. Tudi nova inštalacija ne bi rešila problema…. Upam, da ni spet kakšna taka fora.
Jest moških ne imenujem f. fehtarji,… čeprav ene ženske jih. Tisti, ki so meni všeč mi ne težijo, prej jest njim, samo meni so pač všeč taki… pač… izobraženi….
Lepo, imaš zdrav in spoštljiv pogled na moške. Najslabš so tiste, ki kot po tekočem traku vse moške imenujejo f.fehtarji.
Naredi frišno instalacijo win 10.
Najprej na zunanji medij shrani svoje dokumente, potem si z neta potegni win 10 ter s.programom Rufus ustvari zagonski disk, ko se bo začela instalacija, formatiraj trdi disk ter naloži vse na novo.
Ja, sedaj mi je uspelo…. samo ne vem kaj je z ločljivostjo zaslona, ker me je vrgla na rit, pa sem jo popravila, samo očitno sploh ni veliko izbire…. Mal še pogledam,… pa grem nazaj na ta stare, če ne bo mogoče nič več popravit…. ker to pa ni za gledat….
Forum je zaprt za komentiranje.