Najdi forum

Win XP in USB Ključ

Zdravo!

Prosim za pomoč.
Kako naj posnamem windowse XP na usb ključ,da lahko potem preko njega naložim sistem na računalnik?
Ve kdo za čimbolj enostaven način? Sem jih kar nekaj sprobala,žal vse neuspešno.
Windows visto in 7 sem posnela,pa se mi bootata brez vseh problemov, tili XP-ji mi pa zares delajo težavo :(((.
Hvalaaaaaa!

Hau,

Mislim, da bo tole[/url] še najenostavneje (za Vas) – preverjeno deluje tudi za Win Visto.

ISO (zagonsko oz. “bootable”) datoteko od Win XP pa verjetno imate oz. jo znate narediti, right ?

Zanimiva je tudi finta, če vzameš osnovne Win XP Pro 32-bitne (brez SP-jev) in potem preko nLite[/url]-a v njih dodaš vse 3 SP-e in še dodatne posodobitve, tako da potem, ko uporabiš to ISO datoteko in nalagaš Windows-e, da ti ni treba po končani inštalaciji še dodatno zaganjati “Windows Update” program.

Poleg kolega Rufusa[/url], pa obstaja še BootIt 1.07, HP Drive Key Boot Utility 7.41.3790.0, RMPrepUSB 2.1.648, UNetbootin – Universal Netboot Installer 578, Universal USB Installer 1.9.0.6, Windows 7 USB DVD Tool, WinSetupFromUSB 1.0 Beta 8 (0.2.3), WiNToBootic 2.0, WinToFlash 0.7.0051 Beta in Your Universal USB Installer (YUMI) 0.0.6.6.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close