WINDOVS 10
Ja res je, najboljši sistem vseh časov je eno samo sranje….jaoooooo
jp, stran od njih pa na nepodprto sedmico al pa xp-je, pa jamrat zakaj ti vsak sosedov mulc na daljavo pride v tvoj računalnik…
jp, stran od njih pa na nepodprto sedmico al pa xp-je, pa jamrat zakaj ti vsak sosedov mulc na daljavo pride v tvoj računalnik…[/quote]
Ha, ha. Prej omenjene verzije Windows so pa device?
Ni problem sosedov mulc ampak operacijski sistem kot celota.
Če si zdaj “zaščiten” pred sosedovim mulcem te pa zdaj uradno kontrolirajo pri Microsoftu. Ti bi pa ja to moral vedeti?! Sem prebral veliko tvojih postov in vem, da se spoznaš na računalnike.
Za Windows 10 bi lahko rekli, da je “ekvivalent” Windowsu 2000 ali Windowsu Vista. Prav tako obema Windowsoma 8 in 8.1
Se motim?
jp, stran od njih pa na nepodprto sedmico al pa xp-je, pa jamrat zakaj ti vsak sosedov mulc na daljavo pride v tvoj računalnik…[/quote]
Če si zdaj “zaščiten” pred sosedovim mulcem te pa zdaj uradno kontrolirajo pri Microsoftu. Ti bi pa ja to moral vedeti?! Sem prebral veliko tvojih postov in vem, da se spoznaš na računalnike.
Za Windows 10 bi lahko rekli, da je “ekvivalent” Windowsu 2000 ali Windowsu Vista. Prav tako obema Windowsoma 8 in 8.1
Se motim?[/quote]
Ne klamfaj popolnih neumnosti. A zato ker nič ne veš, ti bomo pa zdaj dvajset strani osnov računalništv tu napisali?
In kot je gunnar napisal, nelegalno kopijo in potem imate še nasvete kako je potrebno vsak teden formatirat, torej je za vas le igrača, ki je ne znate uporabljat in ji niste dorasli.
Se motim?[/quote]
pojma nimaš, sicer pa greva mal na tvoje kontroliranje, kaj ti pomaga kera kol verzija windowsov, če te ms že najmanj od pojava internet explorerja v win95 nadzoruje? kaj ti pomaga tud če daš bilo ker os gor na računalnik/tablico/telefon, če je dost da se samo na net povežeš pa maž že nsa, cia ipd. k dobivajo vse tvoje podatke? kaj ti pomaga win 7 če greš na google, bing, yahoo itn. pa vsi ti ponudniki zbirajo tvoje podatke? najboljš da greš v predindustrijsko dobo pa komuniciraš s pisanjem na cegle če te skrbi za zasebnost. P.s. Win 7 tud pošljejo tvoje podatke MS-ju vsakič ko ugasneš računalnik, med tistim časom kar traja da se ugasne…
Ma, lahko po pomoti, ker je nevešča in sicer v okviru posodibitev ji ponudi nadgradnjo in jo potrdi. Seveda pa,če jo tako moti in zna jodlat na forumu kako je zanič, potem zna tudi prebrat na računalniku, da lahko povrne na windows 7 ali pa to poišče na googlu.
Ma, lahko po pomoti, ker je nevešča in sicer v okviru posodibitev ji ponudi nadgradnjo in jo potrdi. Seveda pa,če jo tako moti in zna jodlat na forumu kako je zanič, potem zna tudi prebrat na računalniku, da lahko povrne na windows 7 ali pa to poišče na googlu.[/quote]
Ja hvala no za izjemno prijaznost in en kup žalitev. Zame je zanič in kaj? A tega ne smem povedat na glas? Nisem ovca, da bi s tabo trobila v isti rog, ker je tebi super. Meni pač ni.
No, hvala še enkrat, sem že marsikaj prebrala o tebi, zdaj vidim, da imajo prav.
Windows 10 je eden najboljši operacijskih sistemov kadar koli narejenih. Še posebej za neuke in računalniško nepismene, ker sam poskrbi da vse dela. Na nov videz se bo pač treba prilagodit a sama funkcionalnos je za butalce definitivno boljša kot sedmica. Je pa desetka najbolj izpopolnjen in najhitrejši OS do zdaj. Nekatere nove funkcionalnosti so fantastične in zdaj ko sem se na njih navadil ne morem več brez.