windows 8
kupil sem nov prenosni računalnik znamke Toshiba,kjer je že naložen windows 8,tale windows je kar zafrknjena stvar,mi lahko kdo da nasvet kako bi te ikonce preusmeril takoj na namizje,zakaj so sploh te ikone,če ima kdo ta windows naložen bi prosil za kakšno pomoč .(kolega je poizkušal ,naložiti windows 7,pa mu ni uspelo )
Ne razumem kaj te muči.
Windows 8 je narejen tako, da nima starta ampak ima na levi strani vse skupaj!
Ne razumem, kako mu ni uspelo Windows 7 naložiti. Če si kje z Goriškega konca sporoči ti pridem jaz naložiti 7-mico, vendar bi ti priporočal da se navadiš na videz Windows 8, saj sedmica bo imela podporo še 2-3 leta in potem bo konec!
Lp
Namesti si le še Classic shell in vse bo kot prej. Progi je brezplačen:
ja in kaj pol če bo imel win7 podporo samo še 3 leta?
In kakšno podporo ti nudijo sedaj?
Microsoft SLO je totalno nič vreden , po moje se Microsoftu ZDA sploh ne sanja kako slaba je podpora pri nas.
Kaj je tako slabega pri njihovi podpori? Si imel dejansko kaj opravka z njimi? Moje izkušnje so zelo pozitivne. Tudi ko sem klical skoraj ob 7h zvečer, me niso prestavili na drug dan, ampak so mi še skušali pomagati, čeprav je bil hujši problem.
Od kod vam da bo mel Windows 7 še 3 leta podpore..???? Popdpore bo mela najmanja 5 letče ne več…Tko da ne bluzit..
Forum je zaprt za komentiranje.