windows media player
Lep pozdrav!
Imam probleme s svojim media playerjem. Do pred kratkim je deloval popolnoma normalno, odpiral in predvajal je normalno .avi in .wmv datoteke brez problema.
Sedaj pa ko zaženem .avi datoteko je prisoten le zvok, slike pa ni. Vse potrebne kodeke imam inštalirane – tako DivX, kot tudi XDiv, saj je do nedavnega vse delalo normalno. Namrec, ce nimas kodeka, ti vsaj zažene vizualizacije in začne jamrat o iskanju in downloadanju kodeka, v tem primeru pa ne. Je samo črnina, brez slike. Obnaša se tako, kot bi bilo vse v redu, pa vendar slike ni in kot sem že dejal ne zažene vizualizacij zvok je pa normalen.
Sicer imam windowse XP in pred kratkim sem se nekaj mučil z inštaliranjem bs playerja in njegovih nastavitev kar pa verjetno ni vzrok, kajne?
Hvala za pomoč!
Andrej
In še to. Včasih ko film zaženem, spodaj v vrstici piše “playing”, kao da ga že vrti, čas naj bi se odšteval in kurzor, kako daleč je film, se pa niti ne premakneta.
In pri večini .avi datotek se dogaja, kot sem opisal, kaksen avi film pa zaženem in dela popolnoma normalno.
Izgubljen sem in zmešan, ne vem nič več.
Še enkrat hvala za pomoč!
Tud jaz imam isti problem, in vse codece.Help!
Forum je zaprt za komentiranje.