Najdi forum

Windows XP in internet

Vprašanje za tiste, ki imate malo več izkušenj s tem operacijskim sistemom. Na novem računalniku doma imam inštalirane Windows XP. Internet sicer dela v redu, kar se tiče sprejema, ne dela pa popolnoma nič kar se tiče oddaje, ne ftp, ne logiranje na spletne strani, niti e-mailov ne morem pošiljati, kljub pravilnim nastavitvam računov. Poskusil pa sem popolnoma vse, tudi z minimalnimi nastavitvami zaščite.

Občutek imam, da je nekje še neka nastavitev, ki pa jo sam ne najdem. Prosim za pomoč.

Včasih je lahko kaj sila “neumnega”. Nekoč sem bolj na hitro vpisoval strežnika za prihajajočo in odhajajočo pošto in sem natipkal smtp namesto stmp in že ni delovalo. Preglej torej ti dve nastavitvi ZELO natančno

Glede e-maila, tudi jaz zgubljam živce, ker ne vem kakšne so osnovne nastavitve.
Men pa ko dam send/recive odpre okenček pol pa sed/recive, pa spet čez neki časa send/recive… in pol 2 of 6 tasks completed …

Svetoval, bi ti da zbrišeš račun in še na enkrat račun odpreš.
Preglej pod varnost!!! Ena izmed možnosti je tudi npr. Norton antivirus. Lahko tudi ta ne pusti.

Vso srečo.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close