Najdi forum

Ali je možno natisniti datoteke iz WinZip-a?

lepa hvala, lep pozdrav

?

Natisniti njihovo vsebino, natisniti seznam vseh datotek, ki so zazipane, kaj točno?

Njihovo vsebino.

Jeziček datoteka namreč ne vsebuje elementa NATISNI.
Vsebuje samo dva elementa:
– ODPRI DATOTEKO ZA UREJANJE in
– IZHOD

hvala, lep pozdrav

Kero verzijo winzipa pa imaš?
Moja verzija 8.0 ima print, če imaš nižjo probaj z najnovejšo verzijo, ali pa pač dokument odpri za urejanje in ga sprintaj od tam.

Ali sem jaz blond ali pa je kaj novega priletelo v računalniški svet? Okej, nisem stručko za računala, še zdaleč ne. Ampak:

Ali ni Winzip program, s katerim “odzipaš” datoteko, ki ima končnico .zip, katere ne moreš odpreti kot navaden dokument? Najprej jo moraš odzipat, potem pa jo lahko naprintaš.
????????????

:))

Winzip in podobni že dolgo niso zgolj programi za kompresijo in dekompresijo podatkov. In nekateri ponujajo tudi to, da ti ni treba odzipat in sprintat, ampak to lahko narediš kar v winzip “explorerju”. Čeprov ta naredi točno to, kar bi sicer moral storiti na roke: odzipa v nek trenuten direktorij, pogrunta kako bi to sprintal, in (ker je pameten) to tudi naredi, potem pa za sabo še pobriše, kar je delal. Wise guy 🙂

Princ

Kakšen je torej odgovor na vprašanje “jaz.com”?

Hvala za pojasnitev, čeprav se mi ne sanja veliko, kar si povedal. :))))))

Odgovor: JE MOŽNO.
🙂

Ni za kej, pa še kdaj. Moj šefe bi reku: Ti kr vpraši, k drgač nauš nkol nč vedla 🙂

Princ

Omenjeno datoteko iz WinZip-a mi je uspelo natisniti in se vsem zahvaljujem za odgovore.

Pojavil pa se je dosti hujši problem in sicer mi je antivirusni program “AntiVir 9x” odkril virus SubSeven 2.2.A, ki pa ga ne more odstraniti.
Ali ga je sploh možno odstraniti?

vsem hvala in lep pozdrav

Sub 7 je trojanski konj, tko da ga čimprej odstrani, ker drugače nekdo lahko počne marsikaj z tvojim računalom.
Kako ga odstraniš si poglej na

Sub7 ima posebne dele kode, ki si zapomnejo gesla za Yahoo, ICQ, Hotmail in še marsikaj ti toplo priporočam, da po odstranitvi zamenjaš vse passworde ki jih uporabljaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close