Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Wish

Wish

Pozdravljeni!
Zanima me če ima kdo kakšne nakupovalne izkušnje s spletno trgovino wish.
LP anna

Wish pri vsakem nakupu računa prevoz, saj ni veliko, če pa naročiš nekaj artiklov pa kar nanese. Daj raje nakupuj na Aliexpressu, ker ni poštnin.

lp

Ok hvala za nasvet

Mene so zelo razočarali! Vzela sem tri izdelke, prišli so pač pozno ( ni problema ). En izdelek je bil polomljen, po dveh tednih mi niso odgovorili, potem končno 15 dan, da se opravičujejo, vendar ne bojo vrnili denarja, ker je potekel rok za vrnitev. Ostala sem z zlamanim izdelkom, brez enega naročila in tretji predmet je bil super. Ampak 1 od 3, to je potem loterija. NE ZAUPAM VEČ! Res sem bila razočarana.

Jas sem napounila košarico za 150 e. Prvi 3 je izdelki so prisli vceraj, tocno 10 dni od oddanega narocila. Naročila sem sicer pouno drobnarij od makeupa, obleke, slušalke, okoli 25 stvari vglavnem.
Kakovost taksna kot cena. Ne pricakuj neki uau.

Pozdravljeni zanima me zakaj ne sprejme plačila z mastercardom smartpaycard

Ker je smartpaycart katastrofa, sem imel in ravno tako ni bilo možno plačilo

Enkrat nabavila eno jopico – nikoli več – še dobro, da je bilo malo denarja.

Raje kupujem na Aliju – zaenkrat je bilo še vse ok, nikoli ne komplicirajo glede vračila denarja

Vse kaj sem naročil vse je ok cca dobava 1mesec .

kako pa lahko plačas če kupiš na wishu. nekateri pravijo da mores imeti nekakšno kartico.
ali jo res potrebujem.
l.p.

Naredi si paypal racun

Enkrat sem nekaj klikala po njihovi spletni strani (najbrž sem se tudi registrirala) in zdaj mi pošiljajo maile nonstop, se jih ne morem rešit. Kupila nisem nič.
Sem pa enkrat nabavila eno oblekco na Aliexpressu (pač padla na mnenja z raznih forumov) in je šla direkt v smeti – nikakršen material pa ene dvakrat premajhna, čeprav sem vzela precej večjo velikost kot jo običajno nosim.
Skratka, kitajskega pofla več ne naročam na spletu.

Vse, kar je prodaja na FB, je pofl. Zapomnite si to, pa ne bo razočaranj. Brez Paypala, ki ti garantira vračilo denarja v primeru nezadovoljstva, pa v to sploh ne bi šla. Kitajci zelo neradi vračajo denar, prek Paypala pa ni problema.

Navdusuje me naivnost ljudi.
Wish je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kopija aliexpressa, isti dobavitelji,isti produkti, ista struktura trga za kulisami, le da je vse cudezno, celo magicno znizano.
Za identicno usnjeno jakno istega proizvajalca v startu na aliexpressu placas 146 usd, na wish-u pa je bila znizana iz dobrih 400 usd na 146.
To je samo moj primer, ki pa jih je se malo morje. Ubistvu veliko morje, med kitajsko in evropo je kar velika luza.
Oz zraka. Ni nobenemu cudno da posiljka prispe v istem casu ne glede na to ali narocas na wishu ali aliexpresu? 🙂

Resno? Makeup tam kupiš in to potem celo uporabljaš? A se s strupom za podgane tudi posipaš?
Groza kako malo date nase in na svoje zdravje 🙁

Zdaj naj samo še kdo napiše da kupuje otroške stvari in igrače tam pa bom resno obupala nad intelektom ljudi.

Tu je razlog:
https://www.zurnal24.si/zdravje/aktualno/pasti-nakupovanja-legendarna-nivea-z-drugacno-zdravju-nevarno-recepturo-308957

Hvala, avtor oziroma avtorica za wish.
Če sem čisto iskren mi ni najbolj všeč, ker se je potrebno že takoj na začetku logirati.
Prepričajte se sami, dal vam bom direkten link:
https://www.wish.com/

drug drugega programiramo

Alo kaj gdo ve če je wish za plačat ko se prijavis

Nič ne plačaš, sam tudi ni pregledna zadeva, meni je za take ta-poceni nakupe veliko bolj všeč Aliexpress, ker lahko dobro filtriraš iskano in hitro najdeš, kar iščeš. Wish mi ne potegne.

Ne znam angl., pa bi se rada prijavila v Wish in kaj naročila, zanima me, ali plačate isto ceno, kot je navedena pri artiklu, ali za vsak artikel še kaj več. Ali je na vsak artikel še kak dodan davek, ali je še posebej naročnina, ali celo carina. Prosim, da me razumete, ker nisem še nikoli v tujini naročala. Naredila sem si paypal kartico, a moram nanjo naložiti toliko denarja, za kolikor sem naročila? Prosim, povejte mi, kako vse to poteka, res se ne spoznam nič in se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem

Mene pa zanima kako je z vračilom blaga??? Na Wish sem si naročila obleko, katero sem že reklamirala. Odgovorili so mi, da mi denar povrnejo, nič pa niso navedli kako je z samim vračilom obleke.

ne veliko ampak ni v redu plačaš lahko samo z kartico.Kar je beda

midva s partnerjem dostikrat kaj narociva, ampak ne oblacil. 2 izdelka nista prisla, so povrnili denar, ene stvari so prisle po 2 tednih, ene malo pozneje, nikoli se nisva imela nobenega problema. ene stvari so iste kvalitete kot ce bi kupil prinas v trgovini, ene malo slabse, ampak za ta denar nemores pricakovati nevem kaj.

oni ti povrnejo denar, izdelka pa ni treba vracati

Pozdravljeni, mene pa zanima, če je možno plačilo preko trrja, ker nimam paypala niti mastercarda.
Hvala.

New Report

Close