Wish
Mene so zelo razočarali! Vzela sem tri izdelke, prišli so pač pozno ( ni problema ). En izdelek je bil polomljen, po dveh tednih mi niso odgovorili, potem končno 15 dan, da se opravičujejo, vendar ne bojo vrnili denarja, ker je potekel rok za vrnitev. Ostala sem z zlamanim izdelkom, brez enega naročila in tretji predmet je bil super. Ampak 1 od 3, to je potem loterija. NE ZAUPAM VEČ! Res sem bila razočarana.
Enkrat sem nekaj klikala po njihovi spletni strani (najbrž sem se tudi registrirala) in zdaj mi pošiljajo maile nonstop, se jih ne morem rešit. Kupila nisem nič.
Sem pa enkrat nabavila eno oblekco na Aliexpressu (pač padla na mnenja z raznih forumov) in je šla direkt v smeti – nikakršen material pa ene dvakrat premajhna, čeprav sem vzela precej večjo velikost kot jo običajno nosim.
Skratka, kitajskega pofla več ne naročam na spletu.
Navdusuje me naivnost ljudi.
Wish je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kopija aliexpressa, isti dobavitelji,isti produkti, ista struktura trga za kulisami, le da je vse cudezno, celo magicno znizano.
Za identicno usnjeno jakno istega proizvajalca v startu na aliexpressu placas 146 usd, na wish-u pa je bila znizana iz dobrih 400 usd na 146.
To je samo moj primer, ki pa jih je se malo morje. Ubistvu veliko morje, med kitajsko in evropo je kar velika luza.
Oz zraka. Ni nobenemu cudno da posiljka prispe v istem casu ne glede na to ali narocas na wishu ali aliexpresu?
Hvala, avtor oziroma avtorica za wish.
Če sem čisto iskren mi ni najbolj všeč, ker se je potrebno že takoj na začetku logirati.
Prepričajte se sami, dal vam bom direkten link:
https://www.wish.com/
Ne znam angl., pa bi se rada prijavila v Wish in kaj naročila, zanima me, ali plačate isto ceno, kot je navedena pri artiklu, ali za vsak artikel še kaj več. Ali je na vsak artikel še kak dodan davek, ali je še posebej naročnina, ali celo carina. Prosim, da me razumete, ker nisem še nikoli v tujini naročala. Naredila sem si paypal kartico, a moram nanjo naložiti toliko denarja, za kolikor sem naročila? Prosim, povejte mi, kako vse to poteka, res se ne spoznam nič in se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem
midva s partnerjem dostikrat kaj narociva, ampak ne oblacil. 2 izdelka nista prisla, so povrnili denar, ene stvari so prisle po 2 tednih, ene malo pozneje, nikoli se nisva imela nobenega problema. ene stvari so iste kvalitete kot ce bi kupil prinas v trgovini, ene malo slabse, ampak za ta denar nemores pricakovati nevem kaj.