Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek WISH nakupovanje

WISH nakupovanje

Pozna kdo tole spletno stran? So to varni nakupi?
Vse se mi zdi tako poceni, da je že vprašljivo zakaj, saj stvari zgledajo vredu.
Prosim, če kdo ve in iz prve roke, če je že kupoval…
Najlepša hvala.

A res noben ne ve? 🙁

Varni nakupi, vendar raje prvo glej feedbacke, da boš sigurna v nakupe. Sem naročila eno majico, je ok samo napačna št. Drugače raje kupujem na aliju. Lp

Točno tako. Tudi jaz raje na Ali expresu, kaj pa vem, več sem tu kupila, kot pa na wishu. Nikjer pa ni bilo nobenih problemov z vračilom denarja.
Za AE se mi zdi, da ima več ponudbe in pa tudi povratnih informacij.

Zdej je pa jasn od kje toliko plastik fantastik in ceneno oblečenih punc na ulicah. Če kupujete sranje na Aliexpressu. Se nč ne cenite dekleta? Vas ni groza imeti na sebi plastične poceni cunje? Mislite da se ne vidi?

Sem kar potrosnik na AE, pa ti povem, da ni razlike med marsikatero trgovinsko ponudbo in robo na AE, razen seveda v ceni.

Sem prelistala kar nekaj spletnih trgovin, a se kar drzim Aliexpressa, ker tam so informacije se najboljse, tocno pise, kateri material, velikosti so zelo natancno dolocene v cm in za vecino stvari najdes komentarje kupcev.

Ma na Wish moreš res biti previden, sem že opazil, da včasih malce zavajajo. Ti prodajajo stvar kot celoto, potem šele v drobnem tisku pa prebereš, da je za to ceno samo ovitek ali kak rezervni del.

Na Aliexpress veliko kupujem, pa tega tam nisem opazil.

New Report

Close