Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem wiz zavarovanje

wiz zavarovanje

Trenutno se ukvarjamo z nakupom enega manjšega avtomobila in ko brskam po avtonetu mi v oči bode wiz zavarovanje avtomobila. Najbolj mi v oči bode cena zavarovanja, ki je smešno nizka. Sprašujem se, v čem je “hakelc”?

Ni nobenih hakelcev. Gre za novo internetno avtomobilsko zavarovanje zavarovalnice Adriatic. Zaenkrat so cene še promocijske. Zavaruješ lahko po vnaprej pripravljenih paketih zavarovanj – moraš si pa prebrati kaj vse nek paket krije, da ne bo kasneje kakih razočaranj.

Meni se ne zdi poceni. WIZ mesečni obrok za obvezno zavarovanje našega avta je 18,48 EUR kar je 221,76 EUR na leto. Pred natanko mesecem dni sem za obvezno zavarovanje in za zeleno karto pri Triglavu plačala 173,75 EUR.

Preveri bonus, ki ti ga upošteva pri izračunu.

Mi je naračunalo malo nižjo premijo za moj obvezni+kasko, ampak jaz imam na moji polici pri Zav.MB še nekaj dodatnih paketov, ki jih tule sploh ni možno skleniti …

Tako da glede na to, kaj kje dobim, je moja stara polica ugodnejša, saj za malo več denarja dobim bistveno več.

Preveri bonus, ki ti ga upošteva pri izračunu.[/quote]

Zame je važna končna cena. Eni mi ponujajo bonuse, takšne in drugačne popuste, WIZ ima svojo ponudbo. Slednja je zame manj ugodna kot pri Triglavu. Torej – se mi cena zavarovanja WIZ sploh ne zdi nizka. Seveda pa je lahko za drugačen avto in za nekoga brez bonusa ugodnejša kot pri drugih zavarovalnicah. Moj primer je samo dokaz, da cena zavarovanja WIZ ni nujno smešno nizka in da je pametno ponudbo preveriti tudi pri drugih zavarovalnicah za konkreten avto s konkretnimi bonusi, popusti ipd., ki jih posamezne zavarovalnice nudijo.

Pozdravljeni.

Tudi sama sem bila nesigurna v novo ponudbo avtomobilskih zavarovanj -wiz… Pa sem kar k njim poklicala…zadevo so mi lepo obrazlozili…prebrala sem si se splosne pogoje, ki pa so zelo enostavni… V nedeljo popoldne (ko so vse zavarovalnice zaprte) sem pa prvic prek spleta zavarovala svoj avto 🙂 in cena je za skoraj 150 eur nizja, kot pri prejsnji zavarovalnici… 🙂

Lp…

zanimivo

Ob prejemu police v praktični mapci pa sem dobila še magnetek za na avto 🙂
Prijetno presenečena 🙂

naj ne bo sedaj magnetek za merilo kvalitetne zavarovalnice

Vsekakor ne… Glede na to, da je wiz blagovna znamka AS-a sem mnenja, da so ljudje prevec skepticni. Men se je svoj avto splacalo zavarovati…zato sem to tudi storila… 🙂 je pa res, da smo si ljudje razlicni… 🙂

Mogoče pa hoče AS s tem narediti novo znamko ki bo boljša kot matična?

Nikoli se ne ve…verjamem pa, da ce si varen voznik tudi fanj prisparas z wizom…

Varnost bi morala biti vsem v podzavesti in bi bilo manj potrebno denarja vreči za zavarovanja. Taka in drugačna.

Sem zavaroval in je premija 200eur nižja. Je pa tako….ko sklepamo so vse zavarovalnice supr, ko je potrebno kej izplačat je pri vseh problem 🙂

WIZ zgleda zelo ok, zato sm se odloču zanjo.

New Report

Close