Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Wladi je podpora zopet orenk padla, podpira jo manj kot polovica Slovencev

Wladi je podpora zopet orenk padla, podpira jo manj kot polovica Slovencev

In zopet novi protesti proti tej škodljivi vladi, najprej zopet upokojenci, nato še šolniki.

Odgovor na objavo uporabnika
wlada pada, 27.02.2023 ob 11:29

In zopet novi protesti proti tej škodljivi vladi, najprej zopet upokojenci, nato še šolniki.

Veliko so obljubljali in celo jaz sem jim nasedla in jih volila. Sedaj pa po 9 mesecih popolno razočaranje. Naredili niso še nič. Govorijo samo o nekih rokih v letu 2024 ali 2025 in o pogovorih. Moja mami pa si s svojo penzijo ne more več privoščiti dostojnega življenja. Že 10 let je v penziji, pa tako hudo še ni bilo. Pomagati ji moram jaz, ki imam komaj zadosti zase in za svojo družino, da ji znese.

tako nizke podpore, kot je imela janševa vlada, še nobena vlada v sloveniji ni uspela imet. tako da ima golob še kar dosti fore.

Čebela_adela, 27.02.2023 ob 11:51

tako nizke podpore, kot je imela janševa vlada, še nobena vlada v sloveniji ni uspela imet. tako da ima golob še kar dosti fore.

Ne trosi svojih laži.

Najnižjo anketno podporo (doslej) je imela Cerarjeva vlada.

Je pa Golob še daleč od teh najnižjih podpor, bo pa le čas povedal, če bo tako tudi ostalo.

in še vedno SDS-ovci ne boste dojeli, kaj morate narediti, da bi zmagali z lahkoto

# vreča krompirja vas premaga, ker ne znate biti državotvorni

jah kaj so pa mislili da se bo zgodilo, če delajo toliko napak

1. Falila Pašič in njen posiljevalski partner

2. Klonili so pod pritiski izsiljevalskih zdravnikov

3. Niso javno objavili ekstremnih plač zdravnikov

4. Prisilili so Loredana, da se je opravičil šerifu Jankoviču. Kapitalna NAPAKA.

5.. Sodnikom so potalali po 600 eur dodatka. Mimogrede kdaj bodo pa uslužbencem, ki so bili z varčevalnimi ukrepi ZUJFa  prikrajšani kaj vrnili. Nič, seveda, ker so raja.

6. Ministrica se norčuje iz gasilcev, ki so na minimalnih plačah za delo, pri katerem tvegajo svoja ŽIVLJENJA in laže o njihovih plačah.

7. Gospod Golob se je zapletel z madam na poziv in se vehementno kaže z njo v javnosti, čeprav ima še vedno formalno ženo in tri otroke.  Ogabno, ogabno, neetično

Hkrati pa se je na zaščito družine izgovarjal, ko naj bi sestavljal ekipo privatnih varnostnuikov.

Zdravstveni domovi LJ in dodatki za uspešnot. Za bruhat.

Aja, pa ektremne urne postavke za delo v ambulantah za paciente brez zdravnikov. Ogabno

To je samo nekaj kapitalnih napak.

jaja114, 27.02.2023 ob 12:07

in še vedno SDS-ovci ne boste dojeli, kaj morate narediti, da bi zmagali z lahkoto

# vreča krompirja vas premaga, ker ne znate biti državotvorni

Janša bo do volitev odletel z vrha SdS-a kot knof z gat. Govori se, da naj bi mlajši človek ( v 40-ih letih) prevzel vodenje, Logar pa bo skupaj s Pahorjem ustanovil svojo stranko.

Pred naslednjimi volitvami bo bolj ali manj na nuli, če ne štejem par zabitih fanatikov. Kot smo že navajeni.

Zabita čreda bo vedno razočarana, ker zabiti čredi ne moreš dopovedati, da kriminalec in psihopat vedno ostane samo kriminalec in psihopat.

robi9, 27.02.2023 ob 12:32

Pred naslednjimi volitvami bo bolj ali manj na nuli, če ne štejem par zabitih fanatikov. Kot smo že navajeni.

Zabita čreda bo vedno razočarana, ker zabiti čredi ne moreš dopovedati, da kriminalec in psihopat vedno ostane samo kriminalec in psihopat.

Podpis.

Dobro si opisal svojega soimenjaka. Vsi so isti. Levi in desni.

Kradejo in se nam lažejo v obraze!

Anonimno 1721, 27.02.2023 ob 13:01

Podpis.

Dobro si opisal svojega soimenjaka. Vsi so isti. Levi in desni.

Kradejo in se nam lažejo v obraze!

Res je.

Narod je glup in temu primerno se levo desna mafija obnaša do naroda.

Mislim, da nas tudi takih ni več malo, ki ne bomo šli več na nobene volitve ali referendum!

Dejansko so vsi isti. Zato mi je posledično vseeno, kdo vlada.

Samo povem, 27.02.2023 ob 13:22

Mislim, da nas tudi takih ni več malo, ki ne bomo šli več na nobene volitve ali referendum!

Dejansko so vsi isti. Zato mi je posledično vseeno, kdo vlada.

Vladati bi moralo ljudstvo, ne pa neki politiki, ki jim sploh ni mar za ljudi in državo. Direktna demokracija z vladavino ljudstva, ki preko referendumov sprejema zakone.

Vlada ima lahko 100% podporo samo v Severni Koreji.

Aja, pa po virih noretv jo je imela prejšnja vlada. pardon tista jo je imela 120%.

Manca262, 27.02.2023 ob 11:49

Veliko so obljubljali in celo jaz sem jim nasedla in jih volila. Sedaj pa po 9 mesecih popolno razočaranje. Naredili niso še nič. Govorijo samo o nekih rokih v letu 2024 ali 2025 in o pogovorih. Moja mami pa si s svojo penzijo ne more več privoščiti dostojnega življenja. Že 10 let je v penziji, pa tako hudo še ni bilo. Pomagati ji moram jaz, ki imam komaj zadosti zase in za svojo družino, da ji znese.

Veliko so naredili.

Pravice istospolno usmerjenih, RTV, pravice živali, Janši ukinili muzej… same zelo pomembne stvari.

Laži laži, 27.02.2023 ob 12:02

Ne trosi svojih laži.

Najnižjo anketno podporo (doslej) je imela Cerarjeva vlada.

Je pa Golob še daleč od teh najnižjih podpor, bo pa le čas povedal, če bo tako tudi ostalo.

https://www.rtvslo.si/slovenija/anketa-podpora-vladi-ostaja-nizka-desus-in-smc-z-manj-kot-odstotkom-podpore/594642

Kot uspešno jo v javnomnenjski raziskavi, ki jo je agencija Ninamedia opravila za časopisa Dnevnik in Večer, ocenjuje 28,1 odstotka vprašanih, za neuspešno jo ima 69,3 odstotka. Neopredeljenih je bilo 2,6 odstotka anketiranih.

to pomeni, da je imela neto negativno podporo 69-28 =-41%

to je rekord v sloveniji.

red volitvami pa je vlada zabeležila nov padec. Sodeč po anketi POP TV le še dobra četrtina vprašanih (26,9 odstotkov) meni, da premier Miro Cerar in njegovi ministri delajo dobro. Kar 60 odstotkov vprašanih pra vlade ne podpira, kar je najnižja podpora doslej. Neopredeljenih je skoraj 13 odstotkov vprašanih.

negativna neto podpora je bila torej -33% 

še vedno bolje, kot pa janšev rekord

Čebela_adela, 27.02.2023 ob 13:33

https://www.rtvslo.si/slovenija/anketa-podpora-vladi-ostaja-nizka-desus-in-smc-z-manj-kot-odstotkom-podpore/594642

Kot uspešno jo v javnomnenjski raziskavi, ki jo je agencija Ninamedia opravila za časopisa Dnevnik in Večer, ocenjuje 28,1 odstotka vprašanih, za neuspešno jo ima 69,3 odstotka. Neopredeljenih je bilo 2,6 odstotka anketiranih.

to pomeni, da je imela neto negativno podporo 69-28 =-41%

to je rekord v sloveniji.

red volitvami pa je vlada zabeležila nov padec. Sodeč po anketi POP TV le še dobra četrtina vprašanih (26,9 odstotkov) meni, da premier Miro Cerar in njegovi ministri delajo dobro. Kar 60 odstotkov vprašanih pra vlade ne podpira, kar je najnižja podpora doslej. Neopredeljenih je skoraj 13 odstotkov vprašanih.

negativna neto podpora je bila torej -33% 

še vedno bolje, kot pa janšev rekord

Cerarjeva vlada ni imela najnižje podpore tik pred volitvami.

Vidim, da ponovno (namerno ali nenamerno) zavajaš.

To govoriš za SDS-ovce ali Gobobovce?

daisycutter, 27.02.2023 ob 13:27

Vlada ima lahko 100% podporo samo v Severni Koreji.

Aja, pa po virih noretv jo je imela prejšnja vlada. pardon tista jo je imela 120%.

A daš lahko link do te Nove24 z novico o 120% podpori vladi? Saj vem da si se zlagal in dokazov o 120% nimaš. Lagati pa ni lepo. Si hujši kot janšisti.

Kokoši🛸👽🛸🐄🛸👽🛸, 27.02.2023 ob 13:30

Veliko so naredili.

Pravice istospolno usmerjenih, RTV, pravice živali, Janši ukinili muzej… same zelo pomembne stvari.

Dej no, kurce si lahko fafal tudi pod Janšo.

Otrok pa upam, da ne boš posvajal?

lažna občina, 27.02.2023 ob 13:41

A daš lahko link do te Nove24 z novico o 120% podpori vladi? Saj vem da si se zlagal in dokazov o 120% nimaš. Lagati pa ni lepo. Si hujši kot janšisti.

Za take, ki ne znate matematike , ni linkov.

daisycutter, 27.02.2023 ob 13:47

Za take, ki ne znate matematike , ni linkov.

Lepo se je lagati, ko je potrebno te laži podkrepiti s konkretnimi številkami/ dokazi, se pa zatakne.

Linkov ni za tiste, ki trosite laži, ker so vaše navedbe fiktivne- neobstoječe.

Moraš biti res ubogi na duhu, da padeš tako nizko, da trosiš laži in napadaš tistega, ki te povpraša po dokazih, da je to, kar trdiš, resnica.

Laži laži, 27.02.2023 ob 13:41

Cerarjeva vlada ni imela najnižje podpore tik pred volitvami.

Vidim, da ponovno (namerno ali nenamerno) zavajaš.

imaš prav,  pred volitvami  je imela višjo, kot tole, kar sem napisala. celo na 30% podpore so zlezli in 55% kontra.

Čebela_adela, 27.02.2023 ob 13:55

imaš prav,  pred volitvami  je imela višjo, kot tole, kar sem napisala. celo na 30% podpore so zlezli in 55% kontra.

Dopušam možnost, da nisi našla podatka o najnižji podpori. Vendar je podatek, ki si ga navedla, veliko višji od dejanske najnižje podpore, ki je bila nižja od 20%.

Linka ni, ker lažeš o informacijah o 120% podpori, pa še nerodno ti ni, krejul.

Laži laži, 27.02.2023 ob 13:58

Dopušam možnost, da nisi našla podatka o najnižji podpori. Vendar je podatek, ki si ga navedla, veliko višji od dejanske najnižje podpore, ki je bila nižja od 20%.

oh seveda.

daj link. pa ne z noretv

New Report

Close