Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka WOLF

WOLF

Se ga kdo spomni… bil je pevec, po moje okrog leta 1995, pravega imena ne vem, pa itak je bil vsem znan kot Wolf… ali kaj veste o njem, npr. naslove njegovih pesmi??? Prosim za pomoč

Božidar Wolfand – Wolf. To je tisti frajer, ki je na suho nategnil cel kup naivnih Slovencev z denarno verigo Catch the cash, potem pa z denarjem spi*zdil v Avstralijo, kjer najbrž živi ko lord.

Drugače me taka muska ne zanima, se mi pa zdi, da je on prepeval tist komad “kje si angel varuh moj, da bi čuval me nocoj”. Ja, saj je res potreboval dobrega angela varuha, ko mu je policija začela dihat za ovratnik, hehe. 🙂

Goodbye Michelle, Oh ne, Shery, Zajokal bom, Prvi randez vous (ne vem, če je naslov točno tak), …
Trenutno se spomnim samo teh. Sem pa imela kaseto…

A ni ta tip že zdavnaj prišel nazaj, pa bil potem nekaj časa z Alenko Kolman .. ?
Zdaj pa res že dolgo nisem slišala nič o njemu. Se pa spomnim, da ko se je vrnil, ni nikjer bilo omenjeno, kako je pred pobegom nategnil folk … kot, da so vsi popolnoma pozabili…

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

Sem njegova, na žalost, sorodnica: Božo je res spiz… v Avstralijo, tisti keš mu je že zdavnaj pošel, živi pa slabše kot naši lj. klošarji. Ker, na srečo, ima nekaj vesti, ga je sram priti nazaj. Ima pa eno domorodko.

P.S. Alenka Kolman je pa hodila z Janezom Rijavcem-Jani (Beli golob)

Kaj pa je ušpičil Wolf takega? Men je bil pa všeč kot pevec.

A niso bili to Rendez-vous, skupina? Se ne spomnim, da bi bil tale Wolf zraven… Morda Miki Šarac? Medlo se mi svetlika, da sem tudi jaz imela kaseto…

Ko sem imela petnajst let sem bila velika obozevalka Bozidarja, se danes poznam njegove pesmi na pamet od Randez Vous in do takrat ko se je podal v solo kariero. Obozujem tega pevca.In tudi ce je naredidil nekaj slabega, ja in kaj potem, kdo pa ni bil enkrat v zivljenju na slabi poti. Jaz misli da z glasom ki ga ima bi se lahko mirno vrnil v Slovenijo in znova prepeval. Slovencem manjka dobrih pevcev. In zaradi ene stare zamere smo izgubili se enega. Bog oprosti mi tudi.

Maria, tudi Hitler in Stalin sta samo enkrat naredila nekaj slabega, genocid. Pojdi na lobotomijo!

Zanimivo! Tukaj pa tako lepo pišejo o njem!

http://sl.wikipedia.org/wiki/Bo%C5%BEidar_Wolfand-Wolf

On je šel v drugo državo , ampak ne zaradi tega , kot ste eni napisali “nategnil folk”. Keča, pa ne pljuvaj brezveze po Wolfu , pa se ne izdajaj za nekaj kar nisi.

Tip je bil v 80ih glaven , dobil je tudi razne nagrade ’91 tudi za izvajalca leta. Ima kar nekaj evergreenov, recimo vsi se spomnimo komade Priznaj, O ne Chary, Angel varuh moj, Goodbye Micheale…uh dost dobrih komadov. Napisal pa je čez 600 pesmi. Zato ni rabo denarja,da bi “nategoval folk”, ker je že tisti čas fajn zaslužil.

Svaka mu čast.

Tip je bil v 80ih glaven , dobil je tudi razne nagrade ’91 tudi za izvajalca leta. Ima kar nekaj evergreenov, recimo vsi se spomnimo komade Priznaj, O ne Chary, Angel varuh moj, Goodbye Micheale…uh dost dobrih komadov. Napisal pa je čez 600 pesmi. Zato ni rabo denarja,da bi “nategoval folk”, ker je že tisti čas fajn zaslužil.

Svaka mu čast.

Božidar Wolfand, bolje znan kot Wolf, JE slovenski pevec zabavne glasbe, ki je sodeloval pri skupinah Veter, Randez Vous in Malibu. V drugi polovici osemdesetih let je začel z uspešno samostojno kariero. Nanizal je vrsto uspešnic, pisal pa je tudi za druge izvajalce pop glasbe. Na začetku devetdesetih jpa jo je zaradi poloma z verižnimi denarnimi posli popihal v tujino. Sicer pa je glasbenik, ki obvlada veliko instrumentov, zato se dobro razume tudi na producentske posle. Z nami bo danes v skladbi Nihče me ne ustavi.

http://www.radio-cerkno.si/zaprasenkiDneva.php

Drugače pa ima svojo stran http://www.bozidarwolfand.com/ na kateri se nahajajo vse njegove pesmi.

Wolf je bil ravno na obisku pri nas včeraj, tako da ni v avstraliji, ampak v ameriki. domorodko? wtf, še vedno poročen s svojo ženo. ustvarja glasbo še vedno….pred kratkim imel krajši koncert v ilirski bistrici kot gost…model je kul in pika

naj mi kdo pove kje lahko dobim njegov mix? O ne Cherie mega mix ???????

eni ste pisal, da se je kao vrnu, pa da so se usi obnašal kda bi pozabil kaj je naredu..drgač za bdw.. kerkol zločin po 10 letih zamre..zato je on spizdiu kamorkol je že šu, pa se vrnu čez 10 let k je vedu, da mu takt noben nč več nebo mogu narest al pa rečt. tko da je resss caaaaarrr..znajdu se je toj pa to..večina folka bi šu gulft druge..k pač tak folk smo..sam da eni nimamo dost jajc..on jih pa pač ma in je izkuristu priložnost..tisti k pa mislte da tega nebi naredl, če bi mel ponujen na pladnu..pa soooory živite v iluziji.

prvo je bil radez vouz al kako se napise pol sel solo,vse smo bile zatreskane v njegove clane benda,ce je pa folk tolk naiven in mu dajal dnar,so si sami cist krivi,naivnezi,ki imajo prevec denarja pri sebi,osli cist

Wolfand ni pobegnil sam, niti ni sam golk nategnil, zraven je bil tudi muskontar Marjan Ogrin, oče Romane Krajnčan.

Wolf je prišel domov, ko mu je mama že umrla, za zo se kesa, da je folk nategnil, se ne.
Takrat je posnel tisto sluzavo, da mu je mama umrla.
Gorenjcem in vsem, ki jih je nategnil, se ne smili.
Živel je na preveliki nogi.
Še Avsenik ga je želel v ansambel.
Res so bile oči teh goljufov prevelike. Naj crkavajo, se ne smilijo nikomur.

Wolf je bil ravno na obisku pri nas včeraj, tako da ni v avstraliji, ampak v ameriki. domorodko? wtf, še vedno poročen s svojo ženo. ustvarja glasbo še vedno….pred kratkim imel krajši koncert v ilirski bistrici kot gost…model je kul in pika
[/quote]

A tisti zamaščeni sluzavec, ki mu mati ni odpustila?
Od žalosti in sramu je umrla! Še se bo drl za njo.

Malo morgen.
Spomin zlate ribice ima borat!
Človk je tko zamaščen, da ga niti nihče noče gledat!

Zdaj je spet tle. Na emi je bil ko mad max. Meni je bil prav grozen. Sicer pa ga videvajo z eno ljubico, baje tok staro, kot je on. Me zanima, kaj na to pravi njegova zena.

GANG !

Si vis pacem, para bellum.

Itak je ločen.

New Report

Close