Wolgica išče pomoč
Johanka..Dormeo;))…no midva sva mela vodno..pa ni slo..je bila premehka za naju..sva lezala en na drugem..mene je skor morska bolezen pokopala;)vsakic ko se je obracal ponoci..sem zaplavala se jaz u njegov pristan…..ves hudo je ce je moski mocnejsi..tezji..pol lezem na njega..nenehno;))..ma meni ni dogovarjala..ker je motila moj spanec sam da se je nekdo premaknil…tako da sva kupila ornk natur…jogije..po meri..po zelji..po teži..za zimo..za poletje;)ma po vsem kar tebi pase..ne njim…pri podjetju dolar…in to je to..spimo ko dojencki…
Helči… Kupi si tako bolj debelo peno v kakšni trgovini s čudnimi zadevami (pri nas se jo dobi v Metalprim). 10 cm je dovolj, trdote so pa različne. Stane pa če se ne motim 1m2 okoli 5 jurjev. Je fajn za spat (boljše še nikjer nisem spala), za križ je idealno, za kaj drugega pa… no comment, just see me smiling 😉 :)))) Res, kupiš peno (jo dobiš tudi po meri), oblečeš v bolj gosto blago, prek pa rjuho… In hrrrrgoliš ;). Če je ne bi našla, in te zanima, mi sporoči na mail, bom pri nas vprašala, kje jo nabavljajo…