Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Wolt ne dostavlja več

Wolt ne dostavlja več

Wolt danes ne dostavlja! Že tako so zvišali ceno dostave, nabili neke administrativne stroške, zdaj pa še ne dostavljajo!!!
piše da so se omejili samo na bližnjo dostavo.
Pod 2 km ni bližnja dostava??

V UKC so cel dan vozili normalno.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno352, 16.06.2024 ob 22:23

Wolt danes ne dostavlja! Že tako so zvišali ceno dostave, nabili neke administrativne stroške, zdaj pa še ne dostavljajo!!!
piše da so se omejili samo na bližnjo dostavo.
Pod 2 km ni bližnja dostava??

Nauči se vendar kuhat.

Manjka dostavljalcev. Saj, kdaj ti je nazadnje pripeljal kak Slovenec? So prefini za tako delo.

A niso dostavljalci iz Glovota presedlali h Woltu? Sedaj bi jih moralo biti na pretek.

Verjetno, 17.06.2024 ob 08:19

Manjka dostavljalcev. Saj, kdaj ti je nazadnje pripeljal kak Slovenec? So prefini za tako delo.

Ne gre za vrsto dela, gre za zaposlitvene pogoje, ki pa so izkoriscevalski

Vozniki Wolta so tako nevarni, ni važno a so s kolesom, skirojem, motorjem, nimajo pojma o cestnih predpisih. Samo zaradi nas, previdnih voznikov, ki čuvamo, da ne pride do nesreč, so ti divjaki še celi in živi. Pa Indijci pojma nimajo o predpisih, z motorjem se vozijo brez rok zraven pa bulijo v mobitel, to je katastrofa. Bi bilo treba prepovedati to dostavo, ker s svojo vožnjo ogrožajo živlhenje drugih ljudi. Še nikoli nisem naročila pri njih niti ne mislim, da mi en smrdeč cigo prinese hrano.

anonimno611, 17.06.2024 ob 08:42

Ne gre za vrsto dela, gre za zaposlitvene pogoje, ki pa so izkoriscevalski

To bi lahko rekli za vse poklice, ker je taka inflacija. Ni to delo za vsakega. Precej je odvisno od tebe samega koliko boš zaslužil.

Poglej, 16.06.2024 ob 22:38

Nauči se vendar kuhat.

Zakaj  bi naročal? Odpel se v oštarijo, nared iz tega dogodek al pa skuhi kej na easy, če ne znaš tko k se zagre :). Pekarna, burek, sendvič za vse utrujene ali nevešče kuhe.

Kako da ne dostavlja? Redni so včeraj dostavili in to še zastonj! Za pizzo je dala samo 12 EUR.

Nesposobnost, 17.06.2024 ob 09:16

Vozniki Wolta so tako nevarni, ni važno a so s kolesom, skirojem, motorjem, nimajo pojma o cestnih predpisih. Samo zaradi nas, previdnih voznikov, ki čuvamo, da ne pride do nesreč, so ti divjaki še celi in živi. Pa Indijci pojma nimajo o predpisih, z motorjem se vozijo brez rok zraven pa bulijo v mobitel, to je katastrofa. Bi bilo treba prepovedati to dostavo, ker s svojo vožnjo ogrožajo živlhenje drugih ljudi. Še nikoli nisem naročila pri njih niti ne mislim, da mi en smrdeč cigo prinese hrano.

Smrdeč cigo? Vau, ti pa si ena prijetna oseba. Volilka SDS, ne?

ni res, 17.06.2024 ob 13:45

Kako da ne dostavlja? Redni so včeraj dostavili in to še zastonj! Za pizzo je dala samo 12 EUR.

Si ji fovs tiste ene pice?

Heh…si pa naivčina če misliš da gre za 1 pizzo. Zdaj bo wolt šibal vsak dan, saj ste jo lepo naloudali. Pa še vročino ima za izgovor : )

Aja, kje pa si to prebralo?

ni res, 17.06.2024 ob 14:53

Heh…si pa naivčina če misliš da gre za 1 pizzo. Zdaj bo wolt šibal vsak dan, saj ste jo lepo naloudali. Pa še vročino ima za izgovor : )

Sej tisti ki ji je daroval , ji je s tem namenom, tako da lahko porabi za kaj hoče.

Namesto hrane naroci kuharsko knjigo. Ta bo zagotovo dostavljena.

Nazadnje ko mi je dostavljal Slovenec, me je poklical in mi rekel, da moram sama iti iskati naročilo k njemu, ker se mu revčku ne da hodit od svojega avtomobila do mojega stanovanja. Od tujcev, ki so tam zaposleni, ni bilo v petih letih nobenega takega primera. Samo povem.

Se popolnoma strinjam

Ni sans, da kaj narucim. Tolk se pa ze cenim.

Še dostavljajo. Jih vidim na motorčkih na cesti z nahrbtniki.

Edino pravilno, da Wolt več ne dostavlja.  Takšnih poklicev ne rabimo in naj se ukinejo.

Gledam te dostavljače. Lije dež na dež, celi škafi se dol zlivajo. In potem vam ti fantje namočeni do kosti dostavljajo hrano. Enako namočeni od vročine in ožgani od sonca.

SRAM VAS BODI VSE, ki vam ti fantje dostavljajo hrano.

Svojih sinov ne bi dali delati v take pogoje, kajneda? Slovenceljni in Slovenceljke SVETOHLINSKE.

SRAM VAS BODI vse, ki vam vsak do kosti namočen ali ožgan fant od sonca dostavi vaš futri. SRAM VAS BODI!

Wolt je super!

Dostavljalci so pošteni in prijazni in ni važno kakšne barve so, vsi so dobri delavci in dobra delovna sila.

pikimepiki, 23.07.2024 ob 19:30

Edino pravilno, da Wolt več ne dostavlja.  Takšnih poklicev ne rabimo in naj se ukinejo.

Gledam te dostavljače. Lije dež na dež, celi škafi se dol zlivajo. In potem vam ti fantje namočeni do kosti dostavljajo hrano. Enako namočeni od vročine in ožgani od sonca.

SRAM VAS BODI VSE, ki vam ti fantje dostavljajo hrano.

Svojih sinov ne bi dali delati v take pogoje, kajneda? Slovenceljni in Slovenceljke SVETOHLINSKE.

SRAM VAS BODI vse, ki vam vsak do kosti namočen ali ožgan fant od sonca dostavi vaš futri. SRAM VAS BODI!

A čefurjad pa ne naroča?

Jabem vam mater, hejterji jebeni! 😠 Za vse so krivi Slovenci, samo kriminalna gamad južnaška ne.

Večkrat sem videla na vhodih stavb te fante, NAMOČENE, da je od prstov jim kapljalo, fante z motorjev in s koles WOLT. NAMOČENI in PREMOČENI do kosti.

Da se zaradi mene, samo zato, ker sem naročila hrano, en fant namoči do kosti, mene je globoko sram.

In ko sem videla tega naročnika, ki je prevzemal hrano od tega “sužnja”, od katerega je kapljalo, mene je imelo, da primem škaf in ga zlijem na naročnika hrane, ki jo je dostavil ta fant.

Sram vas bodi vse, ki naročate hrano na WOLT.

A pol si jim drugo delo ponudila ali priskrbela? Ker po moje delajo zato, da dobijo plačilo?

New Report

Close