Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Wolt ne dostavlja več

Wolt ne dostavlja več

Tisti, ki ste danes naročali hrano na WOLT, globoko se pogreznite od sramu, naj se odpre zemlja in vas požre!

A bodo sedaj ženske, ki zmorejo živet brez moških, samo z zelo uporabnimi ljubimci, ostale lačne?

Brez Wolta se brezzobi smrdeči penzeljni in emancipirane ženske ne bodo mogle nažret.

Na žuljih Indijcev ste žrle svoje kebabčiče.

Odgovor na objavo uporabnika
pikimepiki, 12.09.2024 ob 15:34

Tisti, ki ste danes naročali hrano na WOLT, globoko se pogreznite od sramu, naj se odpre zemlja in vas požre!

Ker? Tisti, ki ne želi dostavljat v takem vremenu, pač ni šel delat. Tisti, ki pa je šel, bi bil pa po tvoje vesel, če ne bi bilo naročil? Ne veš, da so plačani po dostavi?

Pred mnogimi leti, preden sva se odselili vsaka na svoj konec, sem imela prijateljico Kitajko. In jaz sem ji z enakim ogorcenjem povedala isto kot ti danes, le da za uboge kitajske delavce na Kitajskem, ki niso imeli skoraj nobenih pravic in mizerne place. Ona pa meni mirno nazaj, da ce tega de ne bi imeli, bi prosjacili na cesti ali bi ze zdavnaj umrli od lakote. Po njenem odgovoru sem bila se bolj besna. Danes smo 35 let kasneje in veliko tistih kitajskih delavcev je prislo dalec od nekdanje revscine. Prijateljica je imela prav. Se vedno ni vse tako, kot bi moralo biti in nikoli ne bo, ampak njihovi pogoji in predvsem zasluzki so se zelo izboljsali. Isto je z razvazalci hrane. Ce ne dobis dela, je boljse vsako delo kot nobeno. Oni sami so se odlocili za to delo in ko bo primeren cas, bodo iskali naprej in nekam prilezli. Tisti, ki pa ne delajo na dezjo, v vrocini, ampak cicajo doma in cakajo socialko bodo tudi cez 30 let cicali doma in cakali socialko, ce bo se obstajala in se naprej bentili, kaj vse imajo drugi, oni pa nic.

Hja, 17.06.2024 ob 11:08

anonimno611, 17.06.2024 ob 08:42

Verjetno, 17.06.2024 ob 08:19

Manjka dostavljalcev. Saj, kdaj ti je nazadnje pripeljal kak Slovenec? So prefini za tako delo.

Ne gre za vrsto dela, gre za zaposlitvene pogoje, ki pa so izkoriscevalski

To bi lahko rekli za vse poklice, ker je taka inflacija. Ni to delo za vsakega. Precej je odvisno od tebe samega koliko boš zaslužil.

Problem pri woltu je da delaš za mizerno plačilo hkrati je pa avto, bencin, bolniška in dopust tvoj strošek. Pri normalni službi je vsaj minimalc garantiran, pri woltu lahko fašeš neko kazen, udariš avto ali pa si zlomiš nogo in si potem pod minimalko.

New Report

Close