Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Wooooooooooooooooooooowwwww …

Wooooooooooooooooooooowwwww …

.. Hej, vitki … :))))))))))))))) … pa kje za vraga se ti skrivaš???????? :)))))))))))

Ja … tattoo je pa tudi specialen … fantastičen … skratka … ho in sploh …

Uh … zdej sem pa čist flapirana … :)))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

no zdej sem pa zmagu oooooooooooo.ma ni treba okol kazat ok

/

Ne bom, ne bom kazala … veš da ne … Te bom iemla samo zase … :))))

He he … sem že dobila novo sliko za namizje … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

šmrk, šmrk…………BGV…..to pa ne velja!!! Dej, dej….pokaži še meni, sej si skori moja soseda:)))))))))))))

… ob natančnem pregledu prejete slike, se mi je porodilo eno vprašanje …

..

Kaj se skriva za tisto mizo??????????!!!!!!!!!!! ::)))))))))))))))))))))))) Nič … še ena slikca bo potrebna … :)))))))))))))))))))))) ;))))))))))))))

:-*****

Lp, Bgv

He he … že¤e, da sva skoraj sosede … sam … take lepe stvari jaz kar zase obdržim … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sicer pa … če prav prijazno vprašaš vitkega, sem prepričana, da bo z veseljem tudi tebi poslal … :))) ;)))

lp, Bgv

kaj mislis zraven al spodej hehehehe

/

Pol mi pa čisto potiho povej…………kolk se kej vidi……:))))))))))

Spodaj spodaj … tisto kar je pokrito me zanima … :)))))

Pa ravno ta najbolj zanimiv del je pokrit, oštja … :))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Zvezdi … ravno ta najbolj zanimivo se ne vidi … :(((( …

.. si pa lahko nekako … glede na strukturo telesa dokaj mišično … predstavljaš kaj skriva … :))))))))))))))))) ;))))))

lp, Bgv

hahahahaha

/

jah ne morem vse pokazt.
more kaj za v zivo ostat hehehehe

/

Šment … hm … ja … Zgleda, da ne bo druge kot da pridem v Ljubljano … :)))) ;))))))))))))))

Lp, Bgv

ja res je prides v lj.pa bos vidla hehehehe,ce bo sreca hehehe

/

Bugi!
Flapsi so zakrilca!
A si zakriljena?
Brez krila mogoče?
Al sam stojiš za krilom?
Sp

:)))))))))))))))))))) Sprevržko … dragi … da te ne pridem v Bovec ugriznt za jeziček … :))))))))) (he he … danes sem na volji za grist … zvečer bo še pestro) :))))))))))))

Lp, Bgv

No … bom počakala, da se še malo ogreje … tako da bo res priložnost videt kaj več kot na sliki … :))))))))))) … sicer … hm … težka bo, ker že na sliki je … precej videt … :))))))))))))))))))))))) ;)))))))))

Lp, Bgv

JA KAJ SEJ JE POLETJE TUKAJ HEHEHHEE

/

No … danes je poletje rahlo stisnilo rep med noge … je že skoraj za plašče spet ven potegnit … :))))))

lp, Bgv

hahahaha sej ni tko hudo

/

:(((( Skoraj … :((((((

Lp, Bgv

AJA NE PORAJTEJ

/

:)))))) … jah … no … :)))

lp, Bgv

jah prid sem te bom grel hehehehe

/

Ahaaa … a res? Pol pa že letim v ljubljano … 🙂

lp, bgv

New Report

Close