word
Hoj,
ker mi je računalnik noro nagajal sem ponovno naložila windowse in office. Računalnik sedaj dela enkratno s svetlobno hitrostjo (haha).
Problem je le v tem, da WOrd ne dela. Sicer se zažene in celo dopre, vendarse takoj pojavi okno, da je nekaj narobe in program ne bo zagnan. Še enkrat sem naložila office in nič. Word zeza. Kao zahteva poseben disc Word 2000. Kaj to poemni, da moram extra kupiti disc???
Kako je prej vse delalo ok??
lp in hvala
Mamica!
Ti imaš pa problem v nepopolni instalacija MS Office.
Kar lepo vstavi tisti cd od MS Office v cd enoto, ravno tistega s katerim si
instalirala office na računalo. Ker očitno nisi vse pravilno instalirala, sam
program zahteva še dodatne komponente, katere se nahajajo na tem cd-romu.
lp
Ni nujno, da je kriv cd, ce mene vprasas… Jaz sem namrec imela podobne tezave, ravno z Offici 2000. Tezavo pa sem odpravila tako, da sem deinstalirala vse “sumljive” programe (ala Divx, Winamp, mislim da celo WinZip – skratka bolj ali manj vse) in ponovno instalirala office – zadeva zdaj laufa, kateri program je pa povzrocal zmedo mi pa se do danes ni uspelo ugotoviti (nekateri so mi rekli, da je bil najbrz kriv Divx 5.x).
Mishika in Klemen, obema hvala. Klemen tvoja teorija se pri meni žal ne obnese, bom probala še to drugo od Mishike in upam, da bo delovalo.
Sporočim.
Še enkrat hvala obema!
LP
Katero verzijo pa uporabljaš? Slovensko?
Ja, slovensko;(
Nič ne pomaga, dala sem dol vse kao sumljive programe in tudi tiste odvečne..
Jutri zjutzraj bom še enkrat vse naložila in če ne bo ok, GIVE UP!!
Grem po cd od Worda 2000.
Tajfun kaj misliš ti?
lp
Težko reči, kaj je narobe… lahko imaš kakšno čudno verzijo Windowsov ali pa Pisarne. Ne obupaj. Good luck!
Don’t worry, be happy.
Spomnil sem se. Računalnik sedaj deluje s svetlobno hitrostjo. Super, ne?
Sedaj mu dodaj še slovenski Open Office, ki odlično deluje in je celo brezplačen. Nobena BSA niti inšpekcija ti ne bo mogla do živega!
tajfunova ideja sploh mi slaba. Priporočam, resno!
hehe, ja Tajfun hvala, bom razmislila;)
Sem pa ravno “peljala” čez XP Office in dela vse, še celo word!!!
Bravo jest..hehe
Hvala za pomoč, se še kdaj obrnem na vas!
lp
Forum je zaprt za komentiranje.