Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek WTF je Gunnar?

WTF je Gunnar?

A tebi plačujejo da odgovarjaš tukaj al kako? Skoraj ni posta brez tvojega odgovora, spoznaš se pa tudi na vse, vse živo se ti je že zgodilo…..

a si fouš? pišem pa tud lahk tm k mi paše

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

No ja, vseen hvala za še en fan klub, bo počas treba začet računat avtorski honorar 😀

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

aja, če te mot to kar si napisala, sej je teb tud dovoljen da povsod participiraš torej? zakaj ne?

:))))

saj je on k taužent rožca)))))))))))))))))))))

Ampak ne v zdravniški halji.

Prava inflacija multipraktikov tukej gor. A je varnostnik spal ponoči?

Bite me! I’m famous! 😛

…si,a ne?

včasih je bil mavrični,zdaj pa gunar))))))))))))

mene pa zanima kok si star gunnar?

Rofl, ne nism rimlančk, str sm pa nekje med 25 in 45

dobra leta a si pod 30? samski?

ja,ja jaz sem gu- nar aus šweden, samo na jugu mi ne rečejo gu-nar, pač pa bu-nar, pa monovke so žleht, pa mi tu na meni ljubem severu pravijo bum-bar, ja,ja, pa vse vem..sem perfektna mo-na, se pardoniram..mo-novc

mogoče sm pod trideset mogoče mal nad, samski pa tud nisem, groopies, exit stage left 🙂

…je kr samski,glede na to,kok cajta prežvi tle gor.Si ga pa na roko vrže pa je.Sej babe so sam strošek.

ja, sej sam zaradi mal poscanga mesa, morš celo babo redit

ja, sej sam zaradi mal poscanga mesa, morš celo babo redit[/quote]….smo ženske kr rade samostojne veš.Da pa mora dec babo redit,pol si pa ziher že tolk star,da ne veš,da so ti cajti že zdavno za nami.
Si pa prase brez primere.Po takem stavku,ki si ga spisal se vidi ves tvoj idiotizem,ne ne ne,ful ti pride do izraza.

New Report

Close