Najdi forum

WTF!?

Včeraj, me je kolega vprašal, kaj najraje jem….
Naštejem, vso hrano, ki mi je ljuba in nekako ne omenim mesa…
Zatem, kolega začudeno vpraša: In meso? Kaj ješ od mesa?!

Povem po resnici-puranje in piščanjče…drugega NIČ.
Kolega z najbolj resnim izrazom: Pa ti to sama “loviš” (ubiješ)!?”
Sem rekla: Jasno, da ne….mislim, a si nor?!
Kolega pa: Potem pa NIMAŠ nobene pravice jesti…
Sem ga debelo pogledala in mi je rekel: Jem samo ribe (ko, če jo ulovim). Kar ulovim.pojem. Zakon narave.
Ti (jaz) seveda o tem NIMAŠ pojma.Ker se ena ovca ….in je šel…

Mislim, ne vem, kaj si naj pomislim…

In? Pač on lovi ribe, jih ubije in poje. Kdo drugi bi ti očital jajca in skuto. Ne vem zakaj si tako presenečena, da smo si različni. Al zdaj razmišljaš, da bi prešaltala na ribe in si zmedena?:)

Vprašaj ga za vso ostalo hrano, ki jo je, če si jo sam pridela na vrtu oziroma doma, kot so kruh, zelenjava, sol, sladkor, začimbe, sadje itn. Mislim, da bo kar kmalu umrl od lakote, ko bo ugotovil, kako malo pravic ima, da kaj je. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kwa je to ena fora? Pičko mu pokaž, al ga mučiš z friendzonom?
Al je homo, ti so ponavad zraven še vegani, to je je sedaj IN. In še ostale vegane so naredli homote zaradi asociacije. Lubadarji

Kaj mu bo kazala. Naj si jo sam ulovi, če je tak “lovec”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj mu bo kazala. Naj si jo sam ulovi, če je tak “lovec”. :)[/quote]

Haha. Sam res. Zakaj je tak lovec sploh zabijal cajt z babo. Pravi lovci nimajo kolegic, razen če so homoti.
Al pa ji je začel to debato, da se je reši, FRIENDZONE breaker pa to:D

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close