Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Wuhan, bi naj bilo prvo mesto, ki so ga pokrili s 5G

Wuhan, bi naj bilo prvo mesto, ki so ga pokrili s 5G

osem tisoč smrti v Italiji ne verjamem, da je za njih zdravstveni problem. In to v dveh mesecih. Glej žal mi je vseh ljudi.
[/quote]ti zdaj zelis povedati,da si zmišljuje jo?da sistem be deluje več?!

Katastrofalne posledice bo sprožila gospodarska kriza.
Koliko ljudi ima že zdaj težave zaradi brezposelnosti. In to je šele začetek. In koliko ljudi bo posredno umrlo zaradi stresa, samomora….
Ampak retardiranim ovcam je treba zdaj prati možgane s paniko in vsakodnevnimi številkami umrlih. Ker do zdaj smo ljudje živeli večno. 🙂
[/quote]

SAJ, o tej gospodarski krizi kot katastrofalni posledici govorim.
In to bo posledica korone. Ker je pač bolj zajebana zadeva kot vaše gripce, raki, alergije na gluten in ostalo, za čimer bolehajo in umirajo ljudje čez leto.
Meni nihče ne pere možganov s paniko in sama nisem v paniki, vem samo kaj bo sledilo.
Vidim številke, stanje v bolnišnicah in vem, da je zadeva precej drugačna od vsega, kar smo do sedaj imeli. To je praktično vojno stanje. Če je to zate pumpanje panike, ne vem. To je realnost, sprejmeš ali ne, paniko pa si ustvariš sam. Vsa ostala prepričevanja (predvsem samega sebe), da korona ni to, kar nam predstavljajo in da napihujejo, jaz jemljem kot obrambne mehanizme ljudi, ki se niso sposobni soočiti s situacijo in uporabljajo take razlage in samoprepričevanja kot beg od realnosti, soočenje s katero bi jih pahnilo v psihični zlom. To je vojna. Pika.

Kako vsi naenkrat. V enem tednu jih je 6, pa še ti niso od corone., čeprav jih tja štejejo novinarji. Pač očitno izkoriščajo situacijo za klike.
[/quote]
Tudi če so jih “ubile” ostale bolezni, je bila korona sprožilec. Je tisti rdeči gumb, ki bo sprožil masovno eksplozijo smrti. Večina ljudi ima bolezni že od prej ali nezdravo živi, zato bo koronavirus pri njih “padel na plodna tla”. In ker je zaradi visoke virulentnosti tega virusa hitro veliko ljudi lahko okuženih, jih bo veliko imelo zaplete. Zato zmanjkuje respiratorjev, postelj in umirajo že samo zato, ker ne dobijo oskrbe. Korona ni samo virus, je en tak velik sistemski problem, ki bo sprožil tudi veliko gospodarsko krizo, zato je zelo naivno od tebe, da tako ozkogledno minimaliziraš problem.

SAJ, o tej gospodarski krizi kot katastrofalni posledici govorim.
In to bo posledica korone. Ker je pač bolj zajebana zadeva kot vaše gripce, raki, alergije na gluten in ostalo, za čimer bolehajo in umirajo ljudje čez leto.
Meni nihče ne pere možganov s paniko in sama nisem v paniki, vem samo kaj bo sledilo.
Vidim številke, stanje v bolnišnicah in vem, da je zadeva precej drugačna od vsega, kar smo do sedaj imeli. To je praktično vojno stanje. Če je to zate pumpanje panike, ne vem. To je realnost, sprejmeš ali ne, paniko pa si ustvariš sam. Vsa ostala prepričevanja (predvsem samega sebe), da korona ni to, kar nam predstavljajo in da napihujejo, jaz jemljem kot obrambne mehanizme ljudi, ki se niso sposobni soočiti s situacijo in uporabljajo take razlage in samoprepričevanja kot beg od realnosti, soočenje s katero bi jih pahnilo v psihični zlom. To je vojna. Pika.
[/quote]

En, ne da se mi več.

En, ne da se mi več.
[/quote]

Niti meni. lep večer!

To že vsi govorijo. Woody Harrelson je delelil s svojimi oboževalci svoja prepričanja ampak je pod velikim pritiskom moral umakniti tvit. A ni to žalostno, da se tako cenzurira ljudi v današnjem času?!
Vaš link

Noben ni umrl zaradi korone? Ne, samo da je korona ultra pospešila smrt pri rizičnih skupinah, zato da zdaj naenkrat vsi zbolevajo in se posledično krhajo zdravstveni sistemi po svetu in posledično gospodarstvo. Ne razumeš, da tu ne gre za to, katere pridružene bolezni so imeli umrli oziroma tisti, ki hudo zbolijo. Lahko bi vsi živeli še 10, 20 let na svojih zdravilih, če jih ne bi korona zdaj vse naenkrat udarila. Število hudo bolnih in smrti bi bilo bolj naravno razporejeno in zdravstveni sistem bi normalno funkcioniral. Nimam straha pred korono kot tako, ampak pred posledico, ki jo prinaša v naša življenja. In ta posledica bo huda. Zato se mi vsakršno minimaliziranje problema ali opozarjanje na to, da “Hej, sej umirajo samo starčki s sto boleznimi”, ne zdi na mestu. V istem kotlu smo in bomo vsi. Dajte že spregledat…
[/quote]

In v čem je fora, da 80-letnik še 10 ali 20 let živi na zdravilih, če se skos počuti za en dr.ek? A to je pa lepo življenje?
Jooooj, samo naj mi še kdo reče, da bomo zapirali javni prevoz in občine in meje zaradi par po.fu.ka.nih stark in starcev, ki že vseskozi šlatajo žemlje z golo roko! Prassci. In zato meni ni dovoljeno živet, se gibat?! Zato omejujemo zadeve, zaradi njih?! Da šlatajo kruh s packasto roko?! Lepo vas prosim. Ne vem zakaj, ampak vedno so problemi s starejšimi! Oni ne pomislijo, da se jim bo vnuk zadušil v plastiki, ker plastične vrečke SO samo za sadje in zelenjavo. On, starec, pa daje notri vse pic.ke mat.er.ne. In pol reče, da ni imel vrečke. WTF kakšen izgovor je to? Ampak vedno in povsod problemi s penzionisti in zaradi njih!

In v čem je fora, da 80-letnik še 10 ali 20 let živi na zdravilih, če se skos počuti za en dr.ek? A to je pa lepo življenje?
Jooooj, samo naj mi še kdo reče, da bomo zapirali javni prevoz in občine in meje zaradi par po.fu.ka.nih stark in starcev, ki že vseskozi šlatajo žemlje z golo roko! Prassci. In zato meni ni dovoljeno živet, se gibat?! Zato omejujemo zadeve, zaradi njih?! Da šlatajo kruh s packasto roko?! Lepo vas prosim. Ne vem zakaj, ampak vedno so problemi s starejšimi! Oni ne pomislijo, da se jim bo vnuk zadušil v plastiki, ker plastične vrečke SO samo za sadje in zelenjavo. On, starec, pa daje notri vse pic.ke mat.er.ne. In pol reče, da ni imel vrečke. WTF kakšen izgovor je to? Ampak vedno in povsod problemi s penzionisti in zaradi njih!
[/quote]

GROZNO JE KAR SI NAPISAL !!
Sprašujem se, ali ti nimaš staršev, starih staršev…zamisli se sam nad seboj kakšne krute stavri pišeš- RES GROZNO!!! sram naj te bo!!

GROZNO JE KAR SI NAPISAL !!
Sprašujem se, ali ti nimaš staršev, starih staršev…zamisli se sam nad seboj kakšne krute stavri pišeš- RES GROZNO!!! sram naj te bo!!
[/quote]

Nimam starih staršev, so umrli, in hvala bogu, da so se rešili tega sveta. Imam starše, ampak ne delajo na tak način, kot ti penzionisti v trgovini. In veš kaj: kruh pečejo sami doma! Sadje in zelenjava sta domača, brez plastike.
P.s.: tudi jaz raje vidim, da me pobere pri 50ih, kot pa da sem 20 let na zdravilih in se vsak dan počutim za en d.r.e.k.

Dobro si povedal. 5G bi bil enkraten za nadzor nad ljudmi. Nič več ni treba nadaljevati o nekem virusu. 5G je tehnologija za nadzor in uničenje ljudi. Virus je pa izgovor, da se to tehnologijo uvaja. Češ lažje bodo sledili okužbam ljudi. Zbudite se ljudje!!! Če se ne boste uprli 5G-ju, korona-aplikaciji, maskam,…nam ni več pomoči. 300,000 let homosapiensa bo večno izbrisanega.

New Report

Close